weekendrapporten skiveup

Weekendrapporten fra SkiveUp, er udvalgte hændelser kort fortalt sket i løbet af weekenden i Skive og omegn. Weekendrapporten udgives hver mandag i ugen.

Vold ved fakta

En mand blev sidste torsdag aften udsat for vold. Den 44-årige mand fra Durup var kommet op og skændes med gerningsmanden, som endte ud i, at han fik en albue i ansigtet samt blev sparket i ansigtet mens han lå på jorden.

Manden fik blandt andet en flænge i hoved og mindre, interne blødninger som følge af slagene og sparkene. Politiet i Skive bekræfter at sagen efterforskes.

Tyveri af telefon

En 11-årig dreng har fået stjålet sin telefon på Bystedvej i Durup. Det skete efter en person kom kørende på en scooter og tog telefonen fra ham i farten. Ingen trusler fandt sted ved tyveriet.

Ydermere har en elev fra Brårup skole fået stjålet sin iPhone 8 i guld til en værdi af 10.000 kroner.

Bestilte med luftgevær

En noget mistænkelig sag fandt sted natten til lørdag i weekenden. Ved Sole Mio var en mand pludselig kommet ind for at bestille en dürüm, med et luftgevær i sin hånd. Manden var dog forsvundet ved politiets ankomst.

Mulig voldssag

Politiet efterforsker i øjeblikket en mulig voldssag, efter en hændelse på en restaurant i Tinggade. Hændelsen fandt sted lørdag 03.45, hvor en 23-årig fik flere slag af en mand af udenlandsk udseende. Politiet skal nu kigge på videoovervågningen, for at kunne bekræfte hvad der helt præcist skete.

Tyveri fra personbil

Fredag eftermiddag mellem 13.25-13.50 er der sket tyveri fra en personbil ved Jysk. Fra bilen blev der stjålet værdier for 2.000 kroner fra en lædertaske, der blandt andet indeholdt et norsk pas, to par handsker, nøgler og en lygte.

Beruset midt på vejen

Søndag kort efter midnat fik politiet en anmeldelse om, at en mand gik midt ude på Ny Viborgvej. Manden, som var af asiatisk udseende, var fra kasernen af og blev derefter kørt hjem igen af politiet.

Værtshuskontrol førte til anholdelse

Søndag nat på Zwei Grosse Bier Bar var politiet på værtshuskontrol. Her stødte patruljen ind på en far og en søn på hhv. 52 og 20 år, som politiet før har haft problemer med ved en tidligere værtshuskontrol.

Da far og søn så patruljen besluttede de sig hurtigt for, at gøre dem opmærksom på deres utilfredshed ved sidste sammentræf. Både faren og sønnen råbte ad politipatruljen samt skubbede til dem.

Det endte med begge blev anholdt, hvor faren blev kørt til arrest i Holstebro.

Beruset kvinde var bevidstløs

På et værtshus på Nordbanevej forsøgte en ambulance at få kontakt til en meget beruset kvinde, uden held. Hændelsen skete søndag morgen 05.02, og først efter politiets ankomst var de i stand til at komme i kontakt med kvinden. Den 20-årige kvinde blev efterfølgende kørt hjem til sin mor ved Aarhus-området.

Uro ved Søndercenteret

Tre unge kom søndag aften klokken 18.58 oppe og toppes i Søndercenteret. Der er tale om en mand, en ung dreng og ung en pige på hhv. 33, 14 og 15 år.

Politiet oplyser ikke årsagen til skænderiet, men at alle tre blot blev bortvist fra centeret ved deres ankomst.

(Visited 202 times, 1 visits today)
DEL