weekendrapporten skiveup

Weekendrapporten fra SkiveUp, er udvalgte hændelser kort fortalt sket i løbet af weekenden i Skive og omegn. Weekendrapporten udgives hver mandag i ugen.

Gæster smidt ud af restaurant

Tre gæster blev fredag sen eftermiddag smidt ud af en restaurant i Skive midtby, efter indehaveren bemærkede at de udviste mistænkelig adfærd. Indehaveren anmeldte blandt andet at den ene sniffede baner af muligt kokain. Ved politiet ankomst kunne intet dog bevises og de tre gæster endte blev at blot blive smidt ud af restauranten.

Brugstyveri af minicrosser

På Anlægsgade ved Roslev blev der i fredags klokken 19.15 stjålet en minicrosser. Ejeren af minicrosseren fandt dog frem til personen som havde stjålet den, som kørte rundt med den i anlægget. Ved politiets ankomst fandt de minicrosseren, men ikke tyven. Politiet ved dog godt hvem der står bag ud fra anmelderens oplysninger og kunne fortælle, at de planlægger at give ham et kort visit.

Hærværk af bil

En VW Golf fik mellem den 26. og 27. knust en bagrude og sin bagklap ridset. Hærværket skete hvor bilen holdt parkeret på Skrænten i Skive. Intet yderligere blev oplyst.

Færdselsuheld

Lørdag eftermiddag kolliderede en bil og en knallert. Knallerten som kom kørende i vestlig retning ad Sepstrupvej, kørte ind på Herningvej og overså en Skoda, hvorefter de kørte sammen. Heldigvis var der ingen personskade og kun mindre materielle skader.

Uro ved McDonalds

Søndag nat klokken 01.29 var der uro ved McDonalds. Fem personer var kommet op og slås, og ved politiets ankomst havde en af de fem, en 22-årig mand, fået en blodtud og den ene læbe flækket. Politiet ved ikke hvorfor gruppen var kommet op og slås.

Senere samme aften var en anden 22-årig mand fra samme gruppe kommet op og færdes med en gæst på Zwei Grosse Bier Bar. Her havde han hældt en drink ud over en anden gæst og været provokerende.

Politiet mener, at der er tale om samme mand fra uroen ved McDonalds.

Indbrud via kattelem

En indbrudstyv brugte kreative tricks da han lavede indbrud på Hasselvænget i Skive. Ved boligen formåede han at række armen igennem kattelemen, for derefter at få døren låst op. Indbrudstyven rendte med diverse smykker og ure.

(Visited 70 times, 1 visits today)
DEL