weekendrapporten skiveup

Weekendrapporten fra SkiveUp, er udvalgte hændelser kort fortalt sket i løbet af weekenden i Skive og omegn. Weekendrapporten udgives hver mandag i ugen.

Opfølgning på sager i Roslev

Politiet fik i weekenden, både fredag og lørdag, anmeldelser om farlig kørsel i Roslev.

I fredags gik anmeldelsen på, at en ung mand klokken 19.10 i sin Toyota Starlet kørte noget aggressivt på Jernbanegade ved Brugsen. Det blev blandt andet anmeldt, at personen overhalede op til flere bilister, hvilket skabte risiko for sammenstød.

Nogle timer senere natten til lørdag klokken 01.28 var den igen gal på Jernbanegade. Her kørte flere personer race og blev samtidig filmet af en person der var på stedet.

Politiet oplyser, at anmelderen blev truffet af en af fartglade racere efter han blev opdaget i at filme og tage billeder af dem og blev bedt om, at slette dem.

Det er politiets hensigt at i dag følge op på de to sager. Det kan ikke bekræftes, om der er tale om de samme personer i de to tilfælde.

Indbrud på landejendom

En landejendom på Viborgvej ved Sønder Ørum er mellem den 2. og 8. april blevet udsat for indbrud. På ejendommen blev en rude til et kælderrum knust, hvorefter der blev stjålet flere porcelænsfigurer samt briller.

Spiritkørsel

I Spøttrup-området blev en mand lørdag aften stoppet i sin bil. Den 25-årige mand blev stoppet klokken 17.55, hvor han blev alkometertestet til 1,68. Kun et kvarter senere blev han testet igen, hvor testen lød på 1,78. Manden blev sigtet.

Sendt hjem fra bar

Natten til søndag klokken 00.56 blev en patrulje kaldt til Havana Bar. En 20-årig ung mand fra Skive som gerne ville ind blev nægtet adgang. I stedet for at vende snuden hjemad begyndte den unge mand, at stå og banke på en rude.

Ved politiets ankomst blev han sendt hjem for ikke yderligere at forstyrre.

(Visited 171 times, 1 visits today)
DEL