weekendrapporten skiveup

Weekendrapporten fra SkiveUp, er udvalgte hændelser kort fortalt sket i løbet af weekenden i Skive og omegn. Weekendrapporten udgives hver mandag i ugen.

Uoverensstemmelse førte til vold

Fredag lidt over midnat kom på kammerater op og toppes. Hændelsen fandt sted på Havana bar, hvor de to kammerater kom i uoverensstemmelse omkring et hævekort. Det endte ud i, at den ene kammerat, en 18-årig dreng fra Spøttrup, slog sin ligeledes 18-årige ven i ansigtet med en knytnæve.

Ifølge af slaget knækkede den unge mand en tand.

Kvindes bil påkørt af varebil

På Hovedgaden i Durup var en kvinde på vej ud af det lokale pizzaria, da en varevogn overhalede inden om og ramte hendes bil. Føreren af varevognen stoppede op og fortalte den 26-årige kvinde, at det ikke var hans skyld. Derefter kørte han blot videre. Da varevognen tilhører et selskab skal politiet nu have fat i dem.

Udgav sig for at være politibetjent

En bedragerisag af en lidt anderledes slags har skabt problemer i weekenden. Der er tale om en mand, som ifølge politiet ringer til borgere og beder om deres kortoplysninger, nemid, CPR-nummer og lignende, personlige oplysninger.

En af tilfældene gik ud over en 33-årig handicappet kvinde. Her truede manden med, at hun havde stjålet 25.000 kroner og bad derfor om hendes CPR-nummer og nemid, som hun gav til manden. Kvindens konto blev efterfølgende tømt for 1.900 kroner.

Veninden til den 33-årige kvinde anmeldte efterfølgende sagen.

Indbrud i lejlighed

På Vestergade i Skive har der været indbrud i en lejlighed, hændelsen fandt sted mellem fredag og lørdag. Låsen til en bagdør blev boret ud, hvorefter indbrudstyven har været inde og stjæle kostbare, gamle modeltog og modelbiler, samt seks kostbare violiner. Der er ingen værdifastsættelse.

(Visited 80 times, 1 visits today)
DEL