weekendrapporten skiveup

Weekendrapporten fra SkiveUp, er udvalgte hændelser kort fortalt sket i løbet af weekenden i Skive og omegn. Weekendrapporten udgives hver mandag i ugen.

Tyveri fra varebiler

Mellem torsdag og fredag er hele otte styk varebiler blevet udsat for tyveri. Alle varebiler stammer fra Vestsalling. Tyverierne fandt sted på blandt andet Skolevej og Frilandsvej, hvor indbrudstyve smadrede ruderne og brækkede sidedørene op. Fra varebilerne blev der primært stjålet elværktøj.

Indbrud mens ejer var hjemme

På Breumvej blev der fredag formiddag begået indbrud – mens ejeren var hjemme. Forudrettede var i gang med at vaske maskiner af på sin ejendom, da indbrudstyven formåede at skaffe adgang til huset ubeset. I huset fandt tyven frem til et pengeskab, som blev opbrudt og tømt for et ikke oplyst beløb. Udover pengene oplyser politiet, at der pt. ikke er et overblik over hvad der ellers er blevet stjålet.

Færdselsuheld

Fredag eftermiddag var to kvindelige bilister involveret i et mindre færdselsuheld. Uheldet skete i krydset Furvej og Marienlystvej. En 73-årig kvinde, som kom kørende på Furvej, bemærkede den 30-årige bilist som kom kørende ad Marienlystvej i nordlig retning. Den 73-årige kvinde vurderede, at hun godt kunne nå at dreje af. Det viste sig dog at vurderingen ikke gik an, idet den 30-årige bilist endte med, at køre ind i den 73-årige kvindes venstre side med frontpartiet.

Den 30-årige kvinde blev efterfølgende kørt til skadestuen, dog uden alvorlige skader. Den 73-årige kvinde var uskadt.

Tyveri af el-scooter

På Grønnegade er en el-scooter af mærket Lindebjerg blevet stjålet. El-scooteren tilhører en 84-årig kvinde. El-scooteren holdt parkeret i opgangen til hendes bolig og blev stjålet mellem onsdag og fredag eftermiddag. Den faststlåede værdi er 17.000 kroner.

Indbrud på skole

På H.C. Ørstedsvej blev der lørdag morgen begået indbrud på en skole. En rude blev knust ind til et klasselokale, hvor en smartphone af mærket Samsung blev stjålet. Der er ingen værdifastsættelse.

Mand truede med køkkenkniv

På Huginsvej udviklede et skænderi sig til en sag i den mere seriøse ende. Det var fredag aften 22.06, at en 19-årig ung mand fra Skive kom op og skændes med en 25-årig mand fra Vildbjerg. Politiet oplyser, at de to mænd i første omgang skubbede lidt til hinanden, hvorefter den 19-årige mand slog den 25-årige i ansigtet. Herefter gik han op i sin lejlighed hvor han hentede en brødkniv. Herfra truede den 19-årige med kniven og stak ud efter den 25-årige, som blev ramt og fik et par snitsår på sin ene hånd.

Af dette blev den 19-årige sigtet for overtrædelse af knivloven samt for trusler på livet. Ifølge politiet startede skænderiet i forbindelse med en tredje mand på 20 år, som blev sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen.

(Visited 114 times, 1 visits today)
DEL