weekendrapporten skiveup

Weekendrapporten fra SkiveUp, er udvalgte hændelser kort fortalt sket i løbet af weekenden i Skive og omegn. Weekendrapporten udgives hver mandag i ugen.

Hærværk på bil

Fredag klokken 17.01 fik politiet en anmeldelse om hærværk på Holstebrovej. Her var det gået ud over en Suzuki Swift årgang ’06. Bilen som holdt parkeret havde fået op til flere ridser i lakken, sin bagrude knust og bagskærm buet.

Ifølge politiet er der tale om uenigheder mellem ejer af bilen og hans overbo.

Kvinde stak kæreste i halsen med kniv

Et skænderi mellem et kærestepar endte ud i noget udover det sædvanlige. Ifølge politiet holdt manden rundt om kvinden idet han ikke ville have, at hun skulle gå. Tumulten endte ud i, at kvinden stak manden først i skulderen, og derefter i halsen kun halvanden centimeter fra halspulsåren.

Kvinden blev sigtet for vold af særlig farlig karakter.

Kvinde truede sin mentor

Lørdag klokken 17.20 anmeldte en 65-årig mand, at han var blevet overfaldet af en 20-årig kvinde, som han var mentor for. Kvinden havde blandet andet slået ham i ansigtet og knust hans briller. Politiet oplyser, at der før har været problemer med samme mand og kvinde, dog er det aldrig endt ud i vold før nu.

Senere samme dag, midnat, blev manden ringet op af venner af kvinden, som truede ham med at smadre hans hus.

Politiet arbejder videre med sagen.

To anmeldelser fra rideskolen

I weekenden har politiet fået to anmeldelser fra rideskolen, som huser ved Travbanen. En af de to anmeldelser kom ind lørdag klokken 21.00, hvor en ukendt person skulle været gået rundt med en lommelygte og lyse ind i forskellige lokaler.

Politiet vil nu sørge for at patruljer kommer forbi for at skabe tryghed.

Tyveri af iPhone

På Viborgvej blev der mandag d. 23. mellem 19.00-00.00 stjålet en iPhone til en værdi af 6.000 kroner. Da umiddelbart ingen har set hvem der kunne have taget den, vil det være svært for politiet at finde frem til tyven.

(Visited 93 times, 1 visits today)
DEL