weekendrapporten skiveup

Weekendrapporten fra SkiveUp, er udvalgte hændelser kort fortalt sket i løbet af weekenden i Skive og omegn. Weekendrapporten udgives hver mandag i ugen.

Tre indbrud på samme vej

På Vile Vestergårdvej har politiet haft nok at se til i weekenden, med hele tre indbrud på den lille vej i Roslev.

I alle tre tilfælde gik det ud over sommerhuse, hvor ruderne til hoveddørene blev knust for så at låse døren op ved at række hånden ind. Til trods for de mange indbrud på vejen slap ejerne heldigvis, da intet blev stjålet i nogen af de tre sommerhuse.

Politiet går ud fra at der er tale om samme indbrudstyv i alle tre tilfælde ud fra fremgangsmetoden.

Indbrud i villa

Endnu engang i Roslev blev en villa udsat for indbrud på Rybjergvej. Indbruddet skete i fredags mellem 08.00 – 18.00. Et vindue til køkkenet blev opbrudt hvorefter indbrudstyven har kunne færdes i villaen. Fra villaen blev der stjålet 7.000 kroner i kontanter. Indbrudstyven forsøgte også at afmontere et par højttalere, dog uden held.

Designerstole stjålet

Nord for Skive på Fur har der været indbrud på Emmelstenvej, i et sommerhus. Indbruddet er sket mellem 19. januar og 2. februar, hvor et vindue til et køkken blev opbrudt. Fra sommerhuset er der stjålet hele 8 stk. Wegner Y-stole, hvilket løber op i en værdi på over 25.000 kroner.

Indbrud i Skive

På Egerisvej i Skive har der i fredags mellem 15.00-22.40 været indbrud i en villa. Indbrudstyven forsøgte sig i første omgang med at opbryde en terrassedør uden held. Herefter blev i stedet en rude knust med en sten, hvorefter indbrudstyven har kunne færdes. Fra villaen blev der stjålet 2.500 kroner i kontanter, 11 stk. tretårnet sølvskeer, en sølvskål, en parfume samt en jakke. Udover kontanterne er der ingen værdifastsættelse.

Indbrud i landejendom

På Nørre Ramsingvej i Spøttrup blev et badeværelsesvindue opbrudt fredag aften. Grundet den omstændelige størrelse har det ikke været muligt for politiet at konstatere hvor meget, eller hvor lidt er blevet stjålet.

Personligt pengeskab stjålet

Et soveværelsesvindue til en villa blev opbrudt på Ringvejen i Spøttrup. Indbrudstyven har kunne færdes i hele villaen, hvor et pengeskab blev stjålet indeholdende personlige værdier, et Rolex armbåndsur samt 300 euro fra en pung.

 

(Visited 52 times, 1 visits today)
DEL