weekendrapporten skiveup

Weekendrapporten fra SkiveUp, er udvalgte hændelser kort fortalt sket i løbet af weekenden i Skive og omegn. Weekendrapporten udgives hver mandag i ugen.

Tyveri fra forsamlingshus

Der har mellem den 10. og 15. februar været indbrud i et forsamlingshus på Stoholmvej i Højslev. Indbrutyven er kommet ind via en uaflåst dør, hvorefter en dør til depotrummet er blevet sparket op. Fra depotrummet er der stjålet 200 kroner.

Høje promiller

To unge mænd på hhv. 19 år og 21 år blev den 17. klokken 00.27 stoppet på Præstevejen. De to unge mænd, som begge er fra Rønbjerg, blev alkometer testet til promiller på 1.38 og 1.24.

Af i alt fire biler fik politiet kun stoppet de to.

Mistede herredømmet

På Nørre Blvd. mistede en 19-årig herredømmet over sin bil grundet glatføre. Den unge mand kom kørende med 70 kilometer i timen i nordlig retning.

Ved politiets ankomst blev den unge mand alkometer testet, hvor politiet kunne konstatere at han ikke var påvirket.

Der forekom ingen personskade.

Forsøg på tyveri på slagterigrunden

På den gamle slagterigrund forsøgte to tyve sig med at stjæle kobberkabler. De to tyve blev dog hurtigt opdaget og tilbageholdt af et vagtfirma, indtil politiets ankomst. De to tyve erkender, at have forsøgt at stjæle 200 kg. kobberkabler.

Den ene af de to tyve, en 39-årig mand, var på tidspunktet eftersøgt og havde 24,6 gram amfetamin på sig.

Tre rumænere anholdt

Lørdag aften forsøgte tre rumænere sig med tyveri fra en skrothandler på Svansøvej i Skive. De tre rumænere hoppede ind over hegnet til administrationbygningen, hvor de gik rundt og ledte efter forskellige værdier.

Ved politiets ankomst blev i første omgang kun den ene af de tre anholdt, hvor de to andre blev fundet efter hunde blev sat på sagen.

De blev alle løsladt næste morgen.

Indbrud i villa under renovering

Et vidne kontaktede politiet natten til mandag, efter personen bemærkede to mænd luske rundt ved en villa der er under renovering på Thomsensgade.

Ved politiets ankomst traf de i første omgang en 22-årig mand, som var i fuld færd med at fylde en trillebør op. Der skulle heller ikke meget til for politiet, før han gav ind og fortalte at hans medgerningsmand boede på Skovbakken.

Her kunne politiet anholde den 21-årige medvirkende, som rendte rundt med en trailer fyldt med tyvekoster.

Udover forsøget på tyveri havde den ene af de to en butterflykniv på sig.

(Visited 83 times, 1 visits today)
DEL