weekendrapporten skiveup

Weekendrapporten fra SkiveUp, er udvalgte hændelser kort fortalt sket i løbet af weekenden i Skive og omegn. Weekendrapporten udgives hver mandag i ugen.

Hårmanden atter på spil

Trods for flere hændelser sidste uge, har en 48-årig mand været på spil igen. Den 48-årige mand, som bedre er kendt som Hårmanden, tog fredag eftermiddag kontakt til to piger på gågaden. Her påtalte han deres hår og skulle angiveligt have pillet i den ene af de to pigers, på 19 år.

Tyveri fra parkeret bil

En bil parkeret ved Sundhedshuset på Resenvej er blevet udsat for tyveri. Fra bilen er der stjålet for værdier til 4.250 kroner, heriblandt en pung med kontanter og kort. Politiet oplyser desuden, at de umiddelbart ikke kan se hvordan tyven er kommet ind i bilen.

Flere får døde efter stress

På Ågårdsholmvej er flere får mellem torsdag og fredag døde, efter de blev udsat for stress. Ifølge fåreavleren blev fårene udsat for stress af hunde, som førte til at mindst 7 får er døde.

Han påstår desuden, at der ikke kan være snak om ulve.

Dødskørsel

Politiet arbejder i øjeblikket på en sag, efter en blå-sort Opel kørte dødskørsel rundt i området ved Asylgade og Christiansgade. Hændelsen fandt sted lørdag 12.30.

Brand i landejendom

En 51-årig mand er blevet sigtet for overtrædelse af brandlovgivningen, efter en brand på en landejendom i Thorum. Manden og konen var i færd med at brænde haveaffald af, kun 5 meter fra staldbygningen, da gnister fløj op på loftet af bygningen og ind til halmen.

Ingen kom til skade.

Beruset cyklist

På Humlevej ved Hancock kom en patrulje forbi en noget beruset ung mand. Patruljen stødte på den 24-årige unge mand klokken 06.31, hvor han lå væltet midt på vejen. Den unge mand blev efterfølgende hjulpet op og fik lov at trække cyklen hjem resten af vejen.

Påkørte bil, og kørte væk igen

Lørdag aften mellem 18.00-22.00 på Arvikavej, kørte en bilist ind i en bil – for så blot at køre væk igen. Der er tale om en sølvfarvet Peugeot 207, årgang 2009, som påkørte en Ford Focus. Den pågældende, som også havde 3 børn med i bilen, bakkede med stor fart ind i bilen og kørte derefter videre.

Ejeren af Ford Focus’en påstår at vide, hvem føreren er. Politiet vil nu tage fat i pågældende og vurdere om personen skal sigtes.

Fornuftig snak med unge

Lokalpolitiet i Skive fik søndag eftermiddag en anmeldelse om unge mennesker, som kørte ræs på knallerter ved Skive anlæg. Politiet kunne ved ankomst ikke bevise noget, men fik derimod en fornuftig snak med de unge mennesker, og håber derpå at det stopper.

Butikstyveri i Kvickly

Søndag klokken 17.20 fik politiet en anmeldelse om tyveri i Kvickly. En ung mand havde stjålet et par flasker spiritus, som kan ses på videoovervågningen. Manden beskrives som spinkel, hvid i huden, lyst, kort hår og talte fremmedsprog.

(Visited 115 times, 1 visits today)
DEL