Weekendrapporten

weekendrapporten skiveup

Mindre bilulykke i Højslev

En 65-årig mand fra Skive har kollideret med en 75-årig kvinde fra Ejstrupholm, efter kvinden kørte ud for ubetinget vigepligt på Vinkelvej og ud på Ny Viborgvej. Ulykken skete fredag omkring 12:30. Der forekom ingen personskader og kun mindre materielle skader.

850 kroner stjålet fra kuvert

En 63-årig mand der i torsdags sendte en kuvert med 880 kroner i forbindelse med en betaling til dyrefoder, har fået stjålet størstedelen af beløbet. Da modtageren fik kuverten indeholdte den nemlig kun 30 kroner. Politiet regner ikke med at kunne finde det stjålne beløbet, men anbefaler at man bør overdrage penge personligt.

Hærværk mod taxa for over 10.000 kroner

Sidste uge kunne man læse om en 20-årig mand fra Skive der efter en vildere tur i byen havde påført sig tre sigtelser for vold. Man har hos politiet nu fundet ud af, at manden samme nat også påførte taxaen skade. Den 20-årige mand fik gjort hærværk mod taxaens højre bagdør samt venstre bagskærm. Det samlede erstatningskrav løber op over 10.000 kroner.

Ukendt gerningsmand stjal fra bofællesskab

Politiet er i søgelyset efter en ukendt gerningsmand, efter personen fredag mellem 12 og 18 begik sig adgang på et bofællesskab i Bustrup. Politiet kan ikke fortælle hvad der præcist er stjålet, men værdien anslås til at være 10.000 kroner. Da der er tale om et bofællesskab er dørene åbne, hvoraf gerningsmanden kunne begå sig adgang.

Kvinde fik sin taske stjålet fra køkkenbordet i sin lejlighed

En 34-årig kvinde har fredag fået sin sorte lædertaske stjålet fra sit køkkenbord, efter hun havde ladet sin dør være åben til sin lejlighed på Thomsensgade. Værdier i hendes taske indebar bl.a. dankort, sygesikringskort, medlemskort og 400 kroner i kontanter. Politiet mener at den formodede gerningsmand kan have forbindelse til et hærværk der skete senere samme dag, hvor Boudigaard Begravelse blev udsat for hærværk, hvor en termorude blev knust. Gerningsmanden, som flygtede fra scenen efter at have smadret den 2×4 meter store termorude, beskrives af politiet som slank af bygning, med markeret, tyndt ansigt. Gerningsmanden gik rundt i en sort hættetrøje og med en sort taske. Gerningsmanden menes at være under 30 år.

Forbikørende stjal kantafmærkningspæl

En bilist har været på rov på Mellemtoften i Skive efter føreren af bilen stjal en kantafmærkningspæl langs vejen. Det blev meldt at man har set en person stige ud af sin bil, taget pælen og puttet i bilen, hvorefter personen er kørt væk. Politiet har fået oplyst førerens registreringsnummer, men har endnu ikke været ude for at besøge pågældende.

 

(Visited 70 times, 1 visits today)
DEL