weekendrapporten skiveup

Weekendrapporten fra SkiveUp, er udvalgte hændelser kort fortalt sket i løbet af weekenden i Skive og omegn. Weekendrapporten udgives hver mandag i ugen.

Bilradio stjålet fra autogenbrug

Salling Autogenbrug blev fredag klokken 16.50 udsat for et mindre tyveri. Autogenbrugen som ligger på Fjordvej ved Roslev, fik besøg af tre østeuropæiske mænd, som havde vist særlig opmærksomhed til en Audi A6. Efter de tre mænd var forsvundet, havde ejeren lagt mærke til at radioen i bilen var væk. Mærket er af Pioneer, og politiet har ikke fundet tyvene endnu.

Bilist undgik hjort

Et mindre færdselsuheld fandt sted på Dåsbjergvej klokken 20.57, efter en hjort sprang ud foran en bilist. Den 21-årige mand fra Holstebro som kørte i nordlig retning, lavede et hurtigt sving mod øst for at undgå hjorten. Her endte han i et læhegn, heldigvis uden skade på hverken ham selv, bilen eller hjorten. For at være på den sikre side blev manden alligevel kørt til skadestuen for at blive tjekket.

Uinviteret gæst fik bøde

En 47-årig mand var i festhumør da han lørdag klokken 22.15 forsøgte at tage del i en privatfest på Nordbanevej. Gæsterne, som ikke havde lyst til at manden indgik i festen, bad ham om at forlade stedet uden held. Politiet blev derfor tilkaldt, og ved deres ankomst gav de ham anvisning om at forlade stedet, igen uden held. Efter gentagne opfordringer blev manden skrevet for overtrædelse af ordensbekæmpgørelsen og fik en bøde. Han blev ikke anholdt.

Sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer

Søndag morgen klokken 07.42 blev en 17-årig dreng fra Viborg sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer. Det skete på Nordbanevej, hvor han stod og sparkede på sin eks-kærestes dør. Eks-kæresten til drengen ville ikke lukke ham ind og valgte i stedet at kontakte politiet, som udover at kunne konstatere at drengen var en højlydt råbekunster, også var i besiddelse af 0.59 gram hash. Han blev sigtet for overtrædelse af euforiserende stoffer samt ordensbekendtgørelsen for at have råbt og skreget på stedet, samt sparket til kvindens dør.

Brænd i halmlade

En brandslukning fandt sted søndag nat klokken 02.56 på Bådsgårdvej i Hald, som varede ved i flere timer. Ejeren af gården vågnede op ved at eternitplader sprang og så deraf flammer ved porten til en lade. Branden var dog heldigvis begrænset til halmladen, men da politiet forlod stedet klokken 03.43 vurderede brandvæsnet, at slukningen af ilden stadigvæk kunne tage op til to timer yderligere. Ingen personer eller dyr blev tilskadekommet.

Psykisk ustabil mand 6 gange på døgnrapporten

Fra fredag eftermiddag til søndag eftermiddag har politiet brugt en del ressourcer på en 65-årig psykisk ustabil mand fra Skive. Hele 6 gange formåede manden at komme på politiets døgnrapport. Manden har blandt andet opført sig truende overfor andre og smidt rundt med skrald i en baggård til en frisørforretning i Skive.

Udover dette har han henvist sig til politiet to gange. Første gang i håb om at få udleveret effekter, og anden gang som bekymret medborger, da en af dem han chikanerer ikke ville i kontakt med ham. Yderligere gik han rundt på gaden og tikkede om lightere fra folk.

For at afslutte hele eskapaden, gik den 65-årige mand rundt og ringede på dørklokker, på alle tidspunkter af døgnet.

Manden, som formåede at løbe om hjørner ved politiets ankomst, blev kun stoppet ved frisørforretningen. Politiet har efterfølgende rettet sig mod Skive Kommune i håb om en langsigtet løsning.

(Visited 71 times, 1 visits today)
DEL