weekendrapporten skiveup

Weekendrapporten fra SkiveUp, er udvalgte hændelser kort fortalt sket i løbet af weekenden i Skive og omegn. Weekendrapporten udgives hver mandag i ugen.

Indbrud i villa

Søndag mellem klokken 11.00 – 17.00 er en villa på Nautrupvej i Roslev blevet udsat for indbrud. Ved beboernes hjemkomst oplevede de en endevendt stueetage hvor der blandt andet var blevet sjålet smykker, sølvtøj og en radio. Indtil videre er der ikke et fuldstændig overblik over hvor meget eller hvor lidt der egentlig er blevet sjålet, og derfor heller ingen værdifastsættelse.

Kompagnier i karambolage

Natten til lørdag klokken 01.00 – 01.30 var værnepligtige oppe og toppes, da 6. og 7. kompagni havde haft gang i en konkurrence. Som konkurrencer går, havde den ene vundet over den anden, og det havde det andet kompagni taget ilde op. For at få en dæmper på situationen blev politiet kontaktet og det endte ikke ud i noget slagsmål.

Spirituspåvirket bilist

På Østergade klokken 03.18 blev en Sort Renault standset, da føreren af bilen blev vurderet værende spirituspåvirket. Den 29-årige mand blev alkometertestet til over det tilladte, og blev efterfølgende anholdt og bragt ind til blodprøve.

Bilist fik to bøder

En 39-årig kvinde fik hele to bøder da hun var ude og køre i weekenden. Hun blev standset lørdag omkring klokken 12.00 på Grættrupvej, hvor politiet fandt hun af at kvinden ikke havde omregistreret efter ejerskifte, hvilket man har tre uger til, og blev deraf sigtet for overtrædelse af registreringsbekendtgørelsen. For at det ikke var nok, steg bøden i kraft af at hun heller ikke havde tegnet forsikring på bilen.

Færdselsuheld i kryds

Et mindre færdselsuheld fandt sted 18.08 lørdag, i krydset ved Brårupvej og Viborgvej. Her kom en 18-årig ung mand fra Karup kørende ad Brårupvej i nordlig retning, da han foretog et venstre sving i krydset uden at overholde vigepligten. Den modkørende bilist, en 27-årig kvinde fra Skive, som kom kørende i sydlig retning, ramlede ind i den unge mand. Heldigvis var der ingen personskade.

Mand kom til at hive hash frem foran personale

Søndag klokken 02.29 ville en 21-årig mand tilgå sig adgang på Zwei Grosse Bie Bar. Foran entréen ved baren, rodede manden rundt i sin lomme efter penge for at kunne komme ind, men kommer uheldigvis til at grave et hashklump frem i stedet, lige foran personalet. I første omgang lod personalet som ingenting, men efter den unge mand havde fået adgang kontaktede de politiet, som fandt 14 gram på den tiltalte. Stofferne blev konfiskeret og den unge mand er nu bortvist fra baren.

Benzinkort stjålet

I Jebjerg på Nørremarksvej har en 40-årig kvinde fået stjålet sin pung i en vaskehal. Pungen indeholdte blandt andet et benzinkort samt den tilknyttende kode på et stykke papir. Kortet er mellem d. 21/10 til den 14/11 blevet misbrugt for 5.000 kroner over i alt 16 gange.

Politi fandt stoffer og kniv

Politiet fik klokken 17.50 søndag eftermiddag et opkald fra en mand, der kunne fortælle at der på Nørre Alle i skive foregik handel med hash, i hvad manden mente formodentlig var i større mængder. Ved politiets ankomst kunne de konstatere at der var tale om en i forvejen 29-årig mand kendt af politiet. Manden var sammen med en anden, som ikke har tilknytning til byen. I lejligheden blev der fundet 20 gram hash samt 3 gram kokain, som den 29-årige mand erklærede at være ejer af. På den ukendte mand blev der fundet en kniv med en bladlængde på 16 centimeter. Selvom manden ikke ville have kendskab til den, blev han sigtet for overtrædelse af knivloven.

Det viste sig også at den 29-årige mand havde gæld til det offentlige, hvoraf der blev beslaglagt et større beløb fra ham svarende til 6.450 kroner, med henblik på nedbringelse af gælden.

(Visited 52 times, 1 visits today)
DEL