Weekendrapporten

weekendrapporten skiveup

Weekendrapporten fra SkiveUp, er udvalgte hændelser kort fortalt sket i løbet af weekenden i Skive og omegn. Weekendrapporten udgives hver mandag i ugen.

1300 kroner stjålet fra taske

En ansat på Marienlystcentret har været udsat for tyveri, efter 1300 kroner er blevet nappet fra hendes taske. Hændelsen skete fredag formiddag d. 22. september, hvor tasken havde stået i et ulåst værelse.

Kvinde anmeldte brænd

En 76-årig kvinde anmeldte lørdag morgen kl. 03.19, at der var brænd i hendes gård. Hun havde forinden politi og brandvæsens ankomst informeret at der ingen dyr var, og at der var god afstand mellem længerne. Der viste sig dog at være hverken røg eller ild, da patruljerne ankom. Kvinden havde nemlig drømt det hele, og deraf kontaktet brandvæsnet, som ellers stille og roligt kunne forlade gården.

Bilist førte bil påvirket

En 33-årig mand er blevet stoppet på Ny Viborgvej, efter det viste sig at han førte bil under påvirkning af det euforiserende stof cannabis. Manden, som kommer fra Roslev, blev anholdt og taget med på stationen.

Fire unge tilbageholdt på Zwei Grosse Bierbar

Søndag kl. 01.28 fik politiet flere anmeldelser fra personalet på Zwei Grosse Bierbar, der flere gange havde afvist en gruppe unge mennesker, som havde forsøgt sig adgang til baren, hvor man skal være 18 år for at kunne komme ind. De unge valgte da at hoppe over hegnet fra en parkeringsplads, ind til rygergården, hvor man har fri adgang til baren. De fire unge, alle på 17 år, blev tilbageholdt af personalet indtil politiet ankom. Der er tale om tre drenge og en pige, hvor tre af dem er fra Skive og den sidste er fra Stoholm. De er blevet sigtet for ulovlig indtrængning samt deres forældre er blevet kontaktet.

(Visited 34 times, 1 visits today)
DEL