weekendrapporten skiveup

Weekendrapporten fra SkiveUp, er udvalgte hændelser kort fortalt sket i løbet af weekenden i Skive og omegn. Weekendrapporten udgives hver mandag i ugen.

Brugstyveri af personbil

En ung mand blev fredag den 19. anholdt, efter at have taget sin mors bil. Manden blev anholdt på Kirke Alle i Skive kort før klokken 09.00 i en Golf. Udover at blive sigtet for brugstyveri, bliver manden også sigtet for kørsel uden føreret.

Færdselsuheld i kryds

To kvindelige bilister var begge dele i et færdselsuheld sidste fredag eftermiddag. En 20-årig kvinde kom kørende i sin Skoda Fabia på Furvej, hvor hun kørte frem for ubetinget vigepligt i krydset ved Marienlystvej og Furvej. Ved fremkørsel, blev hun påkørt fra venstre af, af en 26-årig kvinde i en Picanto.

Der forekom ingen personskade.

Indbrud i fritidshus

Der er mellem den 12. og 19. januar sket indbrud i et fritidshus i Højslev. Fritidshuset, som ligger på Sandkrogen, fik stjålet et fladskærms-TV, efter indbrudstyven fik adgang gennem et vindue, som blev opbrudt med en skruetrækker.

Brand på Brårupvej

En brand blev fredag aften kort før klokken halv otte anmeldt. Branden, som skete på Brårupvej i Skive, startede i køkkenet og nåede at sprede sig til annekset, inden det blev slukket. Der forekom ingen personskade, dog ved man ikke hvad der startede branden.

Indbrud i fælleshus

Et fælleshus på Nordmannsvej i Vest-salling har fået stjålet flere værdier, efter at være blevet udsat for indbrud. Indbruddet skete mellem den 12. og 15. januar, hvor en ældre bagdør blev opbrudt med et koben. I huset blev der blandt andet stjålet et ukendt antal porcelæn, gryder, pander, lamper, billeder og diverse puder og dyner.

Brand i container

På Adelgade i Skive gik der lørdag sen aften brand i en container. Containeren hørte til Spar Nord og stod i en baggård. Branden blev slukket sikkert, dog vides det ikke hvordan branden opstod.

Sigtet for spirituskørsel

En mandelig rumæner blev søndag nat stoppet på Nordbanevej, hvor han var ude og køre i sin bil. Manden ville i første omgang køre igen, men blev sat ind på bagsædet i en politibil. Senere samme nat efter manden havde fået lov at køre videre, klokken 04.46, blev han igen stoppet, denne gang i Dommerby, hvor han endte med at blive sigtet for spirituskørsel.

(Visited 51 times, 1 visits today)
DEL