weekendrapporten skiveup

Weekendrapporten fra SkiveUp, er udvalgte hændelser kort fortalt sket i løbet af weekenden i Skive og omegn. Weekendrapporten udgives hver mandag i ugen.

8-årig påkørt

En 8-årig dreng blev fredag morgen 07.53 påkørt af en bilist på Dalgas Alle. Hændelsen fandt sted på Dalgas Alle 55-57, hvor drengen cyklede på fortovet. Bilisten, en 44-årig kvinde, som kom kørende i nordlig retning, ramte drengen som kørte på tværs ad fodgængerfeltet. Heldigvis slap drengen uden skade.

Mand bedraget på Den Blå Avis

En 49-årig mand havde via Den Blå Avis valgt at købe et par lamper fra en sælger på Sjælland til en pris af 4.800 kroner. Køberen overførte i første omgang 1.250 kroner den 1. november, efterfulgt at 1.650 kroner den 4. november.

Køberen modtog efterfølgende til sin overraskelse en pakke. Dog indeholdte den ikke lamperne han ellers havde i sinde at modtage, men i stedet en is-maskine. Køberen kunne efterfølgende se, at lamperne stadigvæk var til salg på Den Blå Avis.

Indbrudstyve stjal plastlomme med penge

En 86-årig kvinde anmeldte lørdag et indbrud, hvor hun havde fået stjålet en plastlomme indeholdende 1.100 kroner. Indbruddet skete ved Kirkevej i Farup, hvor politiets ved deres inspektion ikke kunne se nogle tegn på indbrud. Samtidig påstod kvinden, at døren havde været låst.

Kvinde udsat for vold af eks-kæreste

En 25-årig kvinde anmeldte til politiet søndag klokken 19.37 at hun var blevet udsat for vold af sin eks-kæreste. Hændelsen skete på Teglgårsvej i Skive. Kvinden fortalte blandt andet at eks-kæresten havde taget kvælertaget på hende og klemt hendes arm. Eks-kæresten er en 19-årig dreng fra Spøttrup.

Bilist taget med stoffer

På Frisenborgvej i Skive blev en bilist stoppet i sin Volkswagen Bora, hvor han blev narkotestet for cannabis og kokain. Føreren, en 22-årig mand fra Vedersø, havde i bilen en kammerat med sig, 19-årig mand fra Skive, som politiet fandt i besiddelse af 2,59 gram hash.

Mand slog kvinde til blods

På Resenvej i Skive blev politiet natten til søndag klokken 01.32 kaldt ud til en voldssag. En 45-årig mand havde slået og sparket til en 44-årig kvinde, som lå og blødte. Ved politiets ankomst ønskede ingen af de to at medvirke, eller fortælle om hvad der var sket. Manden bliver derfor ikke sigtet.

Smed kanonslag rundt biler

Voldgade i Skive fik sig et par brag, da politiet natten til søndag 02.53 fik en anmeldelse om at en mand gik rundt og smed kanonslag mellem parkerede biler. Ved politiets ankomst løb manden i første omgang. Da politiet fik fat i ham, var han ikke i besiddelse af noget og kunne derfor ikke sigtes.

(Visited 64 times, 1 visits today)
DEL