Weekendrapporten

weekendrapporten skiveup

Weekendrapporten fra SkiveUp, er udvalgte hændelser kort fortalt sket i løbet af weekenden i Skive og omegn. Weekendrapporten udgives hver mandag i ugen.

Kvinde udsat for tricktyveri uden for sit hus

En 86-årig kvinde fra Skive er i fredags blevet udsat for tricktyveri uden for sin bolig, efter hun netop havde været ude og handle, det oplyser lokalpolitiet i Skive.

Kvinden er angiveligt blevet mødt af to mænd med udenlandsk udseende, uden for sin bopæl klokken 15:15 i indre by i Skive. De to mænd havde stået med to papkasser i hænderne og bad kvinden om at skrive papirer på udenlandsk. Kvinden havde dog nægtet og ville ikke have noget med dem at gøre.

Ikke desto mindre har gerningsmændene formået at forvirre kvinden så meget, at hun først efterfølgende lagde mærke til at hendes håndtaske var åben. Den 86-årige kvinde konstaterede efterfølgende hurtigt at hendes dankort og sygesikringsbevis var blevet stjålet. Der var kort efter blevet hævet 15.000 kroner i Spar Nord på Adelgade i Skive. Politiet formår at tricktyvene har luret hendes kode til dankortet i forretningen hvor hun handlede. Gerningsmændene er endnu ikke fundet.

Container i brand på Flyvej

En formodet påsat brand blev meldt til politiet i fredags klokken 17:28. Der var tale om en totalisator tidligere brugt af Skive Travbane. I forbindelse med dens maskineri har der før været tilsat strøm til den, men da den ikke er i brug mere har politiet ikke kunne finde nogle fornuftige årsager til at det skulle være en opstået brand. Politiet ser derfor sagen som forsigtig brandstiftelse.

En totalisator, er et kontor, der i forbindelse med især væddeløb formidler væddemål, modtager indsatser og fordeler gevinsterne.

Ilden nåede heldigvis ikke at bredde sig udover containeren, tabet er derfor et mindre omfang.

Mindre færdselsuheld på Strandvej

En 20-årig mand og en 50-årig kvinde var begge udsat for et mindre færdselsuheld i fredags, hændelsen fandt sted på Strandvej i Skive. Det mindre uheld fandt sted 15:07 hvor den unge mand var kørt ud fra en parkeringsplads og direkte ind i kvindens personbil. Manden, som kommer fra Erslev, påkørte med sin front direkte ind i skibonittens venstre side. Begge parter er uskadte og slap med materielle skader.

Mand indlagt efter brand

En 26-årig mand er blevet indlagt til observation efter at have indåndet røg fra en brand. Hændelsen fandt sted lørdag 15:52, hvor manden havde sat sin bil på en lift for at svejse den, som efterfølgende førte til en opstået brand. Liften gik i forbindelse med branden i stykker hvilket gjorde det mere besværligt for den 26-årige mand at slukke branden.

Branden nåede ikke at bredde sig. Politiet har ingen yderligere oplysninger om mandens tilstand.

(Visited 56 times, 1 visits today)
DEL