weekendrapporten skiveup

Weekendrapporten fra SkiveUp, er udvalgte hændelser kort fortalt sket i løbet af weekenden i Skive og omegn. Weekendrapporten udgives hver mandag i ugen.

Forsøg på indbrud

Der har været forsøg på indbrud i et viceværtkontor. Hændelsen fandt sted mellem torsdag og fredag på Aage Nielsens Vej hvor politiet kunne oplyse, at det ikke er første gang at samme sted er blevet udsat for forsøg på indbrud.

I bygningen var en rude blevet knust, formegentlig med en spade som politiet fandt på gerningsstedet. Indbrudstyven formåede dog ikke at få adgang til bygningen, idet der var tremmer på indersiden af den knuste rude.

Kørsel uden føreret

Lørdag aften klokken 21.00 på Vadumvej i Spøttrup blev en 19-årig skibonit stoppet. Kvinden kom kørende ad Vadumvej i personbil til trods for at hun ikke havde føreret, hvilket hun er blevet sigtet for. Udover kvinden blev ejeren af bilen, en 25-årig mand fra Spøttrup, sigtet for at overlade føringen af bilen til kvinden.

Tyveri for 15.000 kroner

En villa på Kielgastvej i Skive er blevet udsat for indbrud og har fået stjålet værdier for 15.000 kroner. Indbruddet er sket i fredags mellem 08.00-15.00, hvor indbrudstyvene har fået adgang via en uaflåst dør. I villaen blev der stjålet syv Kay Bojesen træfigurer, to Hans Bølling træ ænder samt to iPads.

(Visited 28 times, 1 visits today)
DEL