weekendrapporten skiveup

Weekendrapporten fra SkiveUp, er udvalgte hændelser kort fortalt sket i løbet af weekenden i Skive og omegn. Weekendrapporten udgives hver mandag i ugen.

Urinede op ad hoveddør

Fredag klokken 00.45 fik en mand besøg af et par tyveknægte der valgte at stjæle et træklapbord samt to knapstole til en værdi af 300 kroner. For at det ikke skulle være nok, valgte en af tyveknægtene at efterlade sig en markering ved at urinere op ad hoveddøren til huset.

Indbrudstyve stjal motorsave og vin

På Rimmervej i Roslev har ukendte gerningsmænd begået indbrud i et hus mellem mandag og fredag. Her aflistede de en rude ved siden af hoveddøren og formåede deraf at aflåse hoveddøren. Fra huset blev der stjålet et fladsskærms-TV, to styks motorsave samt flere flasker vin. Der er ingen værdifastsættelse.

Politiet advarer

En ung kvinde fik sig en mindre overraskelse da hun fredag klokken 20.00 åbnede døren for to udenlandske mænd i sin bolig på Nørre Alle i Skive. Mændene påstod at de var kommet for at aflæse hendes strømmåler. Grundet tidspunktet var kvinden kvik nok til at vide at der var tale om fup og fidus, så de to mænd forlod stedet hvorefter kvinden kontaktede politiet. Politiet advarer mod disse mænd og opfordrer at man ikke lukker døren op og kontakter dem i stedet.

Rapkæftet ung dreng måtte hentes af mor

I spøttrup Hallen var der fest fredag aften og helt ud til lørdag nat. Klokken 02.00 blev en patrulje kaldt derud i forbindelse med problemer med en ung 15-årig knægt fra Roslev. Da politiet ankom for at bortfjerne den unge mand blev de svinet til verbalt. Da drengen hverken var til at sætte til ro eller fornuft bliver han anholdt og transporteret til Skive Politigård, hvor han fik lov til at vente indtil hans mor ankom for at tage ham med hjem.

Indbrudsoffer slap billigt

En ældre dame slap billigt da hun blev udsat for indbrud i sin bolig efter en rude til hendes hoveddør blev knust. Skuffer og skabe var blevet gennemrodet, men kun en sort skuldertaske samt et høreapparat blev stjålet derfra. Der er ingen oplysninger om hvad tasken indeholdte.

Mountainbike til 30.000 kroner stjålet

Et indbrud i en kælder på Nørregade fandt sted mellem mandag og lørdag. Her blev en dør til ejerens kælderrum opbrudt ved at klippe en hængelås over. I kælderen stjal gerningsmændene en mint-grøn mountainbik af mærket Trek til en værdi af 30.000 kroner, samt noget værktøj som ingen værdifastsættelse har.

Sigtet for overtrædelse af euforiserende stoffer

På Manhattan var der søndag klokken 03.05 problemer, hvor en patrulje var nødsaget til at tage derned grundet mistænkelig adfærd vedrørende to mænd, som havde gået rundt og adspurgt gæster hvor de kunne købe stoffer. Der er tale om en 22- og 21-årig, begge fra Viborg. På den 22-årige fandt politiet 1 gram kokain hvilket førte til at han blev sigtet for overtrædelse af euforiserende stoffer. Udover dette blev han også sigtet i samme kategori som hans kammerat, da de begge nægtede at fortælle deres generalier, hvoraf de blev anholdt og kørt til Holstebro Politistation. Her forblev de indtil de oplyste deres generalier.

Jagthytte brændt ned

En jagthytte er brændt ned mellem torsdag og søndag på Ulkærvej ved Fly. Politiet oplyser at der er tale om en ukendt brændårsag, jagthytten er cirka 20 kvadratmeter.

Designer-varer stjålet ved indbrud

En villa blev mellem lørdag klokken 14.00 og søndag klokken 12.00 udsat for indbrud ved Vestervang i Skive. Kælderdøren til villaen var blevet opbrudt og gerningsmændene havde færdes i hele huset. Her stjal de blandt andet flere PH-lamper og Kähler vaser. Der er ingen værdifastsættelse.

Toiletdør gik i baglås

En 34-årig mand fra Frederikshavn valgte søndag aften at ryge hash på toilettet bag Sportmaster i Skive. Efter han var færdig viste det sig dog at toiletdøren var gået i baglås, og han var derfor nødsaget til at ringe efter hjælp. Politiet formåede med hjælp fra en låsesmed at få døren op og lukket manden ud. På manden fandt politiet ingen stoffer, men kunne konstatere at han var påvirket.

Kappede kantpæle og vejskilt ned

Søndag nat klokken 04.55 kørte en særtransport ad Herningvej i nordgående retning ved Lundbro. Særtransporten havde en bred traktor på ladet, så bred at den kappede op til flere kantpæle og et enkelt vejskilt ned. Den 20-årige unge mand som kørte særtransporten erkendte at have påkørt samtlige kantpæle. Vidner fortalte at der var tale om 20-30 kantpæle samt et vejskilt, men politiet kunne konstatere at der kun var tale om 8 ødelagte kantpæle og et enkelt vejskilt.

(Visited 68 times, 1 visits today)
DEL