weekendrapporten skiveup

Weekendrapporten fra SkiveUp, er udvalgte hændelser kort fortalt sket i løbet af weekenden i Skive og omegn. Weekendrapporten udgives hver mandag i ugen.

Kørsel i frakendelsestiden

En 58-årig mand er blevet sigtet, efter han valgte at føre bil til trods for at han var frakendt retten til at køre. Hændelsen fandt sted fredag 11.28, hvor manden blev stoppet på Dølbyvej. Manden er fra Hindborg.

Skive “kendis” anholdt

Lørdag aften kort før 23.00 var der problemer på 8ball poolbar i Skive. En gruppe unge mennesker var taget i byen og befandt sig på 8ball, hvor de blev træffet af en 21-årig ung mand som startede en diskussion med dem. Det endte ud i at den 21-årige mand, som i forvejen er kendt af politiet i Skive, i første omgang gav et knytnæve slag til en 23-årig, for at få minutter senere give en skalle, som ramte højre øjenbryn, på en 22-årig fra Spøttrup.

Den 21-årige unge mand blev i går anholdt klokken 19.30 på sin bopæl for sine handlinger.

Indbrud i villa

Et indbrud i en villa i Kjeldbjerg by er fundet sted mellem lørdag klokken 18.00 til omkring midnat. Anmelder har ved sin hjemkomst kunne konstatere indbruddet, i det der var en smadret rude til en havedør. Indbrudstyven har været inde i huset efterfølgende hvor der er blevet stjålet en lommelygte, en håndfuld patroner og et pengeskab.

Voldelig adfærd på Zwei Grosse Bierbar

En 20-årig mand har fået 2 års forbud mod at vise sig på Zwei Grosse Bierbar, efter han udviste voldelig adfærd på dansegulvet. Hændelsen fandt sted 02.19 søndag nat, hvor manden på dansegulvet sparkede ud efter, og ramte, en anden dansende gæst. Ud over sine 2 års forbud blev han sigtet for restaurationsloven.

(Visited 41 times, 1 visits today)
DEL