Weekendrapporten

weekendrapporten skiveup

Weekendrapporten fra SkiveUp, er udvalgte hændelser kort fortalt sket i løbet af weekenden i Skive og omegn. Weekendrapporten udgives hver mandag i ugen.

Færdselsuheld uden enighed

En 58-årig kvinde og 34-årig mand kom i fredags i uenigheder, efter de påkørte hinanden i en rundkørsel ved Ringvej. Hændelsen fandt sted klokken 15.55. Begge parter mente den anden var skyld i uheldet, og da begge forklaringer er plausible og der ingen vidner var, kan politiet ikke redde ud i hvis skyld det var. Det vil derfor være nødvendigt for forsikringsselskabet at vurdere sagen.

Spirituspåvirket bilist kørte i grøften

En 19-årig mandlig bilist fra Grenaa vendte i grøften lørdag morgen klokken 06.00. Den unge knægt kørte ad Skivevej i nordvestlig retning, da han mistede kontrol over bilen og kørte ned i en grøft. Personen som anmeldte sagen til politiet oplyste, at man mente at personen var berusset. Efter politiet ankom blev den 19-årige alkotestet somresulterede i spiritusindtag over det tilladte. Personen blev anholdt og indbragt.

Tyveri fra lastbil

En lastbil er blevet udsat for tyveri mellem fredag og lørdag, da den holdte på parkeringspladsen ved Søndercenteret. Fra lastbilen blev der stjålet to aluramper, som lå på ladet. Aluramperne har en værdi på 10.000 kroner.

Indbrud i sommerhus

Et sommerhus er i Virksund blevet udsat for røveri på Mosevej. Indbruddet fandte sted mellem fredag og lørdag, hvor indbrudstyvene har opbrudt et vindue. I sommerhuset stjal tyvene et TV til en værdi af 4000 kroner.

Tyv taget på fersk gerning

En 50-årig mand er sigtet for butikstyveri, indbrud og tyveri af andet køretøj, efter han i løbet af lørdagen var på noget af en rov-tur. Sigtelsen for tyveri var i forbindelse med Rumfang, som er en bolig-forretning i Skive, på Posthustorvet. Her stjal manden to nips i form af træfigurer, til en værdi af 709 kroner. I første omgang formåede gerningsmanden at slippe afsted med sit tyveri, men endte med at blive overvåget i løbet af dagen. Klokken 15.46 opholdte samme mand sig på theaterpladsen. Her skaffede han sig adgang til en parkeret gravmaskine, ved at banke en træpæl op i et skydevindue. Inde i gravmaskinen stjal han en rød nødhammer, men blev midt i sin færden pågrebet af en patrulje. Manden var da allerede i besiddelse af de to nips han havde stjålet tidligere på dagen, og bliver deraf sigtet i de tidligere nævnte tilfælde.

Indbrud i fritidshus

Der er mellem torsdag og lørdag begået indbrud i et fritidshus på Vile Vestergårdsvej i Vile ved Roslev. Her blev en rude aflistet som gav indbrudstyvene adgang til bygningen. Der blev stjålet et luftgevær, et fondue-sæt og et smart-TV fra Samsung, hvor de dog lod fjernbetjeningen blive.

Hærværk mod privatbil

Lørdag mellem klokken 12.00 og 20.00, har en ung mand fået ridset sin Peugeot 206. Det skete på Birkeallé i Jebjerg, hvor der blev lavet en lang ridse fra højre sidespejl og ned til baglygten. Man ved ikke hvem der står bag hærværket.

Anmeldelse lød på pistol og narko

En melding fandt sted klokken 22.00, hvor en person kontaktede politiet i bekymring om at en mand muligt havde en pistol og narko på sig. Da politiet ankommer træffer de en 23-årig mand fra Skive midtby. Det viste sig dog at der var tale om en legetøjspistol, men narkoen var reel nok, da politiet fandt 4 gram hash på manden, som deraf blev anholdt for besiddelse af euforiserende stoffer.

 

(Visited 69 times, 1 visits today)
DEL