weekendrapporten skiveup

Weekendrapporten fra SkiveUp, er udvalgte hændelser kort fortalt sket i løbet af weekenden i Skive og omegn. Weekendrapporten udgives hver mandag i ugen.

Tyve slap afsted med træ

Et par tyveknægte slog mellem søndag 17. december 2017 og 4. januar til i Hostrup i Spøttrup. Her rendte de med en 3 meter høj nordmannsgran til en værdi af 350 kroner.

Tissede fra bænk

I lørdags fik politiet i Skive sig en noget anderledes oplevelse, da de var på patrulje klokken 02.02. På Nørregade bemærkede politiet en mand på en bænk, der sad og tissede. Den 50-årige mand, som er fra Skive, blev sigtet for overtrædelse af bekendtgørelsen ved at urinere til offentlig skue.

Brand i container

Der er mellem fredag aften og lørdag morgen gået brand i en container på Østertorv. Containeren var en 400-liters affaldscontainer. Politiet ved ikke hvordan branden er opstået.

Indbrud i fritidshus

Der er foretaget indbrud i et fritidshus på Fur, på Ulstedvej, mellem 14. oktober 2017 og 6. januar. Det var en anden person der opdagede indbruddet, hvor et vindue til en yderdør var blevet knust. Herfra har indbrudstyven haft mulighed for at række armen ind og låse døren op, og har efterfølgende færdet rundt i hele huset. Politiet har kun kunnet konstatere indbruddet.

Databedrageri

En 19-årig ung mand fra Rødding har mistet en større sum penge, efter hans kortoplysninger er blevet udnyttet. Den unge mand kunne i fredags konstatere at der var blevet foretaget 12 uretmæssige hævninger fra hans konto for i alt 8.000 kroner. Der var blandt andet blevet købt mad via Just-Eat og købt spil via tjenesten Steam (softwareklient til køb af spil, red.). Købene blev foretaget mellem 19. december 2017 og 5. januar. Den 19-årige selv udtalte, at han ikke kender til transaktionerne.

Hærværk med sten

Der er natten mellem lørdag og søndag foretaget hærværk på Huginsvej. Her var der blevet kastet en sten gennem en hoveddør. Pt. kan politiet kun bekræfte at stenen kom fra et nærliggende stenbed.

Kørte fuld på knallert

Lørdag sen eftermiddag mødte en patrulje en 39-årig på sin knallert, som de valgte at standse. Manden blev alkometer-testet til over det tilladte. Udover at være påvirket, kunne politiet konstatere at der ikke var tegnet forsikring på knallerten. Manden blev sigtet for manglende forsikring og spirituskørsel.

(Visited 61 times, 1 visits today)
DEL