En sag i weekenden har sat en søgning i gang for lokalpolitiet i Skive.

Hændelsen fandt sted tidlig fredag morgen klokken 04.46. Her befandt en 30-årig mand sig med en kammerat på McDonald’s i Skive.

Udover manden og sin kammerat, befandt der sig også to mænd af udenlandsk udseende, hvorpå der opstod et mindre skænderi mellem de fire. Den 30-årige mand har ikke kunne sige, hvad der bragte de to udlændinge op i det røde felt og valgte derfor blot at forlade restauranten.

Det sluttede dog ikke her, da de to udlændinge fulgte efter den 30-årige mand og hans kammerat ud til indgangen, hvor den ene af de to trak en kniv.

Den 30-årige mand oplyser, at han hurtigt tog flugten sammen med sin kammerat for at undgå, at situationen skulle eskalere.

Politiet søgte nærområdet

De to mænd af udenlandsk udseende havde ved politiets ankomst forladt stedet, og patruljen valgte deraf af søge i nærområdet.

Til politiets held kørte patruljen kort efter forbi to mænd der passede sammen med signalementet fra den forurettede. Patruljen nåede dog knap nok at stoppe bilen, da den ene af de to tog flugten. Politiet nåede deraf kun at få fat i den ene, som politiet oplyser nægter at udtale sig.

Politiet oplyser, at de har en formodning om hvem manden er som flygtede.

 

(Visited 781 times, 1 visits today)
DEL