En 41-årig mand blev natten til torsdag dræbt af knivstik på sin bopæl i Bjerringbro. I forbindelse med sagen er en 21-årig ung mand fra Skive blevet anholdt.

Det skriver Midt- og Vestjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Torsdag nat kort før klokken 02.00 fik Midt- og Vestjyllands Politi anmeldelsen om den 41-årige mand fra Bjerringbro, som var blevet dræbt af knivstik på sin bopæl på Bredgade. Ud fra oplysningerne som indgik i anmeldelsen, kunne politiet fastslå identiteten på den formodede gerningsmand.

Cirka 1,5 kilometer fra gerningsstedet blev den 21-årige skibonit anholdt klokken 03.30 uden dramatik.

Politiet formoder at gerningsmanden og ofret har kendt hinanden.
”Vi ved endnu ikke så meget om mændenes indbyrdes relation eller motivet til knivdrabet, men vi formoder, at de kender hinanden i forvejen, og at der i forbindelse med en mindre, privat sammenkomst opstår tumult på stedet, som udvikler sig til knivstikkeri. Vi er i gang med at afklare det nærmere forløb,” siger politikommissær Poul Fink fra Central efterforskning.

Den 21-årige mand fra Skive bliver senere i dag fremstillet i grundlovsforhør. Teknikere, hundepatruljer og efterforskere er i øjeblikket i gang med undersøgelser på gerningsstedet. Her håber man samtidig på at finde bevismateriale til sagen.

(Visited 128 times, 1 visits today)
DEL