TV-indslag: Messe for Alternativ Behandling

TV-indslag: Messe for Alternativ Behandling

Har du nogensinde været lidt nysgerrig, hvad angår alternativ behandling? Skive Theater havde sidste weekend Messe for Alternativ Behandling, hvor vi var forbi og fik en snak ved fire forskellige stande. I vores lille indslag, kan du se og høre mere om de former for alternativ behandling vi snakkede om, hvilken behandling de hver især går ind for, og hvorfor de mener det er godt for en. Husk, at den bedste videooplevelse er i HD. 🙂 Du kan læse mere om de personer vi mødte, i artiklen her: http://skiveup.dk/tv-indslag-messe-alternativ-behandling/

Opslået af SkiveUp på 22. september 2017

Lørdag d. 16. og søndag d. 17. September, kunne man i Skive Theater besøge messen for Alternativ Behandling. Messen var blevet udstillet i diverse stande, hvor man bl.a. kunne prøve kræfter med håndlæsning, healing, klangmassage og en masse andre former for alternativ behandling. Var man mere til kost, var mange stande blev også brugt til salg af forskellige, økologiske og sunde produkter til kroppen.

SkiveUp var på besøg lørdag d. 16. september, hvor vi fik en snak ved fire forskellige stande, med personer du alle kan se og høre mere om i vores video-indslag.

Jørgen Jensen, Lotus Arts
Jørgen Jensen står sammen med sin kone bag Lotus Arts, som sammen har et produkt til drikkevandsforbedring og strålingsbeskyttelse. Bl.a. har de deres “Vandbeliever”, som består af en kande i specialbehandlet, mundblæst glas med et ægte guldsymbol brændt ind i det.

Lisbeth Hansen, Urtespecialist & Healer
Lisbeth Hansen er en kvinde der sætter pris på alt det naturlige. Hendes nyeste skud på stammen består af t-shirts og hættetrøjer med rune-symboler. Udover dette er Lisbeth Hansen healer, og tager til tider ud til husstande for at rense dårlig energi og lægge ny ind. Du kan høre mere om hendes t-shirts og healing i videoen.

Camilla Kjær Julius, Specialist inden for drømmefangere
Camilla som vi mødte på standen med sin mor, Bi Kjær Julius Nielsen, som vi også fik en snak med, er specialist inden for drømmefangere. Camilla laver selv sine drømmefangere med genbrugt materiale, som hun pålægger energi mens hun laver dem.

Bi Kjær Julius Nielsen, Selvlært
Bi er en selvlært kvinde, som laver glas i forskellige former og farver, alt ud fra hvad universet fortæller hende. Glasset består af en energi, som universet mener der er brug for. Bi, ligesom sin datter Camilla, laver selv alle hendes produkter fra bunden.

Laila & Calina Nielsen, Hypnoterapeut
Laila Nielsen, som er hypnoterapeut, var med sin datter Calina Nielsen på messen for at fremvise som de eneste hvad klangmassage går ud på. Der var vibrationer i luften og omkring Calina, da Laila fremviste hvordan klangmassage bliver brugt, og hvad det er godt imod.

(Visited 146 times, 1 visits today)
DEL