De indstillede sportsudøvere til Årets Holdkammerat 2017 er blevet skåret ned til tre. En atletikudøver, en håndbondspiller og en amerikansk fodboldspiller er de tre finalister som står til at vinde prisen DIF og Nordea-fondens Fidusbamse.

Blandt de tre finalister finder man den 16-årige atletikpige Laura Haslund-Christensen fra FIF på Frederiksberg, 14-årige håndboldspiller Sofie Cassøe fra Sabro IF i Jylland samt 16-årige amerikanske fodboldspiller Mikkel Madsen fra Sønderborg Seargeants.

Vinderen vil blive fundet den 6. januar 2018 ved DIF og DR’s gallashow Sport 2017 som vil finde sted i Jyske Bank Boxen i Herning.

Hele 206 unge mennesker fra hele landet var via hjemmesiden Fidusbamsen blevet indstillet til at vinde DIF og Nordea-fondens Fidusbamse samt titlen som Årets Holdkammerat 2017, og det tal er nu blevet skåret ned til tre finalister. De tre finalister kan ud over DIF og Nordea-fondens Fidusbamse vinde en idrætsrejse for hele deres hold til en værdi af 100.000 kroner.

Helle Carlsen, DIF-konsulent og medlem af dommerkomiteen, siger om de nominerede:

»De danske idrætsforeninger er fyldt med gode og engagerede holdkammerater, der alle er med til at skabe et godt ungdomsmiljø i klubberne. De tre finalister, vi har valgt, er alle fremragende rollemodeller og gode repræsentanter for holdånd og kammeratskab i foreningslivet. Vi glæder os til at fejre de unge mennesker ved Sport 2017 i Herning.«

Om prisen

DIF og Nordea-fondens Fidusbamse gives til en ung idrætsudøver mellem 12 og 19 år fra en af DIF’s idrætsforeninger, som med sine handlinger og holdninger er en rigtig god holdkammerat.

(Visited 40 times, 1 visits today)
DEL