Politiet mangler oplsyninger i en sag, hvor en cyklist blev kørt ned af en Taxa-chauffør som efterfølgende forlod stedet.

Betragtes værende flugtbilist

Uheldet fandt sted klokken 08.00 på Egerisvej i Skive ud fra Rema1000. Den 45-årige cyklist kom cyklende på cykelstien i østlig retning, da taxa-chaufføren kørte hen over cykelstien og ramte cyklisten. Vidner på stedet fortæller at chaufføren efterfølgende skulle være steget ud af bilen og råbt af cyklisten, hvorefter han kørte væk. Det er uvist hvad chaufføren råbte.

Heldigvis var andre personer omkring hurtige til at hjælpe den påkørte cyklist op igen for at sikre, at han ikke var tilskadekommet.

“Vi betragter den pågældende som værende flugtbilist. Det er jo ikke normal praksis at blot køre væk, da der er nogle ting man skal sikre sig ved en sådan sag,” fortæller Niels Bach fra Skive Politi. Her nævner han blandt andet at det er vigtigt at man sørger for at finde ud af om den påkørte person er tilskadekommet og at man efterfølgende kontakter politiet.

Politiet kunne såvel oplyse at taxa-selskabets system var nede samme dag, og det derfor ikke havde været muligt at spore hvem der kørte taxaen.

(Visited 95 times, 1 visits today)
DEL