Spar Nord har på de første 9 måneder af 2017 tjent 799 millioner kroner efter skat, hvilket svarer til en årlig egenkapitalforrentning på 13,1 procent.

Resultatet afspejler en stærk dansk økonomi med blandt andet stigende efterspørgsel på udlån og erhvervskunder med så sunde økonomier, at Spar Nord nu forventer, at nedskrivningerne for året som helhed vil lyde på et rundt nul. Det oplyser Spar Nord i en pressemeddelelse.

Spar Nords netop offentliggjorte regnskab viser et resultat efter skat for tredje kvartal af 2017 på 223,8 millioner kroner.

De første 9 måneder af 2017 viser et resultat før skat på 1.017 millioner kroner mod 843 millioner kroner i 1.-3. kvartal 2016. Resultatet efter skat er på 799 millioner kroner mod 690 millioner kroner i samme periode i 2016. Det svarer til en egenkapitalforrentning på 13,1 procent.

Spar Nords administrerende direktør Lasse Nyby er tilfreds med resultatet.

“Samlet set er resultatet tilfredsstillende for os. Det går godt i dansk økonomi, og det betyder større investeringslyst og stigende efterspørgsel efter finansiering i form af banklån og realkredit. Både privatog erhvervskunder er kendetegnet ved sunde økonomier i en grad, så vi nu forventer, at nedskrivningerne for året som helhed vil lyde på et rundt nul,” siger Lasse Nyby.

Du kan læse hele pressemeddelelsen her.

(Visited 73 times, 1 visits today)
DEL