Skive IK har i denne uge Onur Albayrak, Aleksandar Stankovic og ghanesiske Dennis Essien på prøvetræning i klubben.

I målet bliver Aleksandar Stankovic fra Odder testet, mens man på kanten giver Onur Albayrak muligheden for at vise sig frem.

Aleksandar Stankovic har fået sin kontrakt i FC Fredericia ophævet efter interne uenigheder.

Men i Skive tænker sportschef Rasmus Brandhof ikke over den disciplinære sag.

– Jeg har været klar over det, men det er ikke noget, jeg har haft med i overvejelserne. Det ligger noget tid tilbage, og han kan jo ikke gå med det stempel på sig i resten af karrieren, hvis han måske har lavet en fejl – hvilket jeg i øvrigt ikke ved, om han har, siger Brandhof til bold.dk.

Derimod glæder han sig til at se nærmere på keeperen.

– Aleksandar er en keeper, som har stået flere forskellige steder, og jeg har også tidligere haft kig på ham. Jeg synes, han ser spændende ud. Det er dog længe siden, jeg har set ham i kamp, så derfor vil vi lige se ham an, siger Brandhof.

Onur Albayrak har senest været i Hobro IK, hvor han fik sin kontrakt ophævet midt i december.

– Det er en spændende mand. Han har et ufattelig godt venstreben og kan spille både som kant og back. Han er teknisk god, sparker godt og lægger nogle gode indlæg, siger Brandhof.

– Vi har sagt farvel til både Oliver I. Pedersen og Andreas Kock, som har dækket kantpladser, og derfor er det naturligt, at vi kigger på nogle folk til de pladser. Jeg synes, Onur ser så spændende ud, at han i hvert fald skal ses nærmere an, siger Rasmus Brandhof.

Egentlig skulle skibonitterne også have haft besøg af Marcus Sloth fra VSK Aarhus, men han er blevet skadet, og Brandhof tør ikke spå om, hvorvidt han bliver klar til at komme på prøve i Skive.

– Vi ser det lige an. Han skal lige komme over skaden, og så må vi se senere hen. Men Marcus er jo en arbejdsmand. Han er ikke den store boldspillende 10’er, men arbejder hårdt og ved, hvor han skal være på banen.

– Jeg synes, han ligner en fin sekser. Han har en god fysik og er løbestærk. Vi må se, hvad der kommer til at ske, siger Rasmus Brandhof.

Rasmus Brandhof, som desuden udtaler til bold.dk, at man har fået mulighed for at teste den ghanesiske midtbanespiller Dennis Essien Huton.

– Det er en ung gut, der er på et akademi i Ghana, og vi har fået mulighed for at se ham an, fordi han er hos sin danske agent frem til februar, siger Brandhof til bold.dk.

(Visited 288 times, 1 visits today)
DEL