Langt inde i overtiden kunne Skive have fået en gylden mulighed for at sikre sig de tre point og sejren over Brabrand i hjemmekampen i Egeris i NordicBet-ligaen, men desværre forblev dommer Henrik Overgaards fløjte tavs, da Thomas Santos efter både Skive-spillernes og hjemmepublikummets opfattelse blev fældet til et klokkeklart straffespark.

Nu sluttede kampen 1-1 efter to hurtige scoringer indenfor det sidste kvarter.
Da Nykøbing FC også spillede uafgjort mod Thisted er der stadig 12 point mellem Skive og Nykøbing i falstringernes favør.

Skive havde kampens første store chance efter en halv snes minutters spil, men Jeppe Mogensens afslutning gik lige forbi den ene opstander og ellers var det småt med oplagte målchancer i første halvleg.

Først efter 68 minutters spil i anden halvleg brændte på foran Brabrands mål, men alle tre Skive-forsøg blev blokeret af et heroisk kæmpende forsvar.

Efter 78 minutter skete det ulykkelige, at Brabrand kom foran 1-0, da Thomas Viggers headede bolden i mål efter en dødboldsituation. Skive slog dog lynhurtigt kontra, da Thomas Santos, der kun havde været på banen i godt et minut, fik sig vredet fri og udlignede til 1-1.

Bortset fra et enkelt kontraangreb formede det sidste minutter sig som et konstant angreb mod Brabrands mål og Thomas Santos havde først en stor mulighed for at blive matchvinder, men hans skud gik lige forbi, og siden kom den famøse situation, hvor Skive følte sig snydt for det omtalte straffespark.

Protesterne fra Skive-spillerne var voldsomme, og dommer Henrik Overgaard vekslede det udeblevne straffespark til en advarsel til Skives Martin Thomsen.

Kilde: www.skive-ik.dk

(Visited 106 times, 1 visits today)
DEL