Sidste år valgte Skive Festival bestyrelsen at foretage en opsigtsvækkende ændring på festivalen, ved at lave ny indgang igennem Krabbesholm Skov, via Svanedamssøen, til festivalen. 

Samme indgang til Skive Festival vil igen i år kunne opleves.

»Vi skal ærligt indrømme, at det var en dyr løsning for os, men det var samtidigt også en vigtig løsning. Derfor har det været oppe til overvejelse flere gange i indeværende sæson, hvorvidt vi havde økonomi til at bibeholde den. Men resultat blev en rigtig fin løsning, foreslået af festivalens nye pladsansvarlige Jakob Gudiksen. I år vil gæsterne altså igen kunne nyde den smukke rute igennem skoven til festivalen, som vel at mærke er kortere end havnevejen,« fortæller PR- og udviklingsansvarlig for Skive Festival Charlotte Danefeld.

Læs også: Her er programmet for Skive Festival 2018

Der vil igen i år tilsættes kulturelt drys på naturen hvor bl.a. Skive Biblotek, Skive Musikskole, Museerne, Ørlevskloster, kunstnere og diverse uddannelsessteder vil holde til.

Store besparelser

Når mørket falder på vil ruten gennem skoven dog blive lukket, hvor havnevejen i stedet vil blive åbnet. Løsningen sparer Skive Festival over 100.000 kroner i belysning, opsætning og el.

»Vi kunne alligevel se sidste år, at når folk vil hjem, så vil de via havnevejen, og på dette tidspunkt af aftenen, kan det ikke betale sig at diskutere.«

Skive Festival starter 31. maj og varer til d. 2. juni. Hele programmet for festivalen kan ses her.

(Visited 249 times, 3 visits today)
DEL