Få indsigt i job, bolig og fællesskab i Skive by den 18. maj.

Kender du en eller flere, måske et par venner eller voksne børn, som du gerne ser flytter til Skive Kommune? Så har de nu mulighed for at komme med til Skivemødet 18. maj, hvor man kan høre om mulighederne for det gode liv på Skiveegnen.

Sådan lyder en opfordring fra fore lokale ejendomsmæglere: Nybolig Skive, EDC Skive, EDC Poulsen og Vester Salling, Home Skive samt Skive Kommune selv.

– Det nye er jo, at flere og flere drømmer om et liv i stærke fællesskaber tæt på naturen. Heldigvis behøver folk ikke at nøjes med at drømme, for vi har helt konkrete bud på det gode liv med til Skivemødet. Jobcenter Skive har spændende jobs med, og ejendomsmæglerne har attraktive boliger med, så faktisk er det sådan, at man kan få sine drømme opfyldt lige med det samme, siger Anders Storgaard Rask, konstitueret erhvervs- og udviklingschef i Skive Kommune.

Carsten Mark fra Home Skive, som også vil være med til mødet den 18. maj, understreger, at der er tale om meget mere end blot huse.

– Vi sælger hele Skiveegnen. Vi vil rigtig gerne være med til at fortælle om de mange fordele, der er ved at bosætte sig i Skive Kommune. Vi har jo et stort kendskab til lokalsamfundene og de fællesskaber, der findes rundt omkring i kommunen. Vi ved, hvor den lokale skole ligger, hvilken idrætsforening man kan melde sig ind, og hvad borgerforeningen har travlt med. Vi vil gerne fortælle folk, om alle de gode muligheder, der findes her på Skiveegnen, siger han.

Jobcenter Skive fik en desuden udfordring af Skivemødets pedel, Søren Vester: ”Kan I skaffe 100 jobs til Skivemødet?” Den var jobcenteret frisk på, men helt nemt er det dog ikke.

– Mange af de jobs, som vi får ind, bliver løbende besat, hvilket jo også er meningen. Men vi lover, at vi har 100 spændende jobs med fra Skiveegnens virksomheder. Vi har derudover også en lokal virksomhed med, nemlig Skov A/S, som vil fortælle om job- og karrieremulighederne hos dem, fortæller Helle Linde Svenningsen, virksomhedskonsulent i Jobcenter Skives Virksomhedsservice.

Mødet vil være på Posthustorvet 18. maj klokken 12-19.

(Visited 262 times, 1 visits today)
DEL