Skive IK mod F.C. København

Forberedelserne til Skive IK mod F.C. København

Så er der ikke længe til, at porten åbner til Spar Nord Arena, hvor Skive IK skal spille mod F.C. København. I forbindelse med kampen har man sørget for at imødekomme visse krav, heriblandt lys. Der er indsat ekstra pladser til de mange forventede fans, men vigtigst af alt er der afsat ekstra politi for at overkomme sikkerhedsforanstaltningerne. Du kan læse mere om forberedelserne og politiets forventninger her:http://skiveup.dk/skiveik-mod-fck/

Opslået af SkiveUp på 20. september 2017

Det er i aften at Skive IK går i gabet mod F.C. København, og i forbindelse med kampen sørges der for belysning, pladser og sikkerhed.

Mere lys og flere pladser

Der har derfor været gang i forberedelserne, hvor man i dag får de sidste ting på plads. Spar Nord Arena har dagligt en belysning der svarer til 500 lux, men man har valgt at hente ekstra for at imødekomme kravene om lysstyrke på 1000 lux. De ekstra lamper bliver i hvert hjørne båret af en Manitou kran.

For at sørge for at der er pladser nok til de forventede fans har man også kørt en mobil tribune ind, med plads til 300 personer, som står på udebane afsnittet.

Politiet henter ekstra mandskab

Når Skive IK og F.C. København skal spille sørger politiet for at imødekomme sikkerhedsforanstaltningerne, ved at sørge for at være politimæssigt til stede. Selvom kampen ikke anses som en højrisikokamp af politiet, har man valgt at indføre mandskab og ressourcer fra andre politistationer i Midt- og Vestjylland.

Vicepolitiinspektør Morten Bujakewitz fra Midt- og Vestjyllands politi, vil have det operative ansvar under kampen. Han har udtalt at omkring 150 fans ankommer med bus, hvor en del af dem er fra Sektion 12, som er nogle af de mest loyale FCK-fans og som før har skabt uroligheder under kampe. Udover dem med bus, regner politiet også med at der kommer fans med tog og private biler.

Gratis adgang for børn

Skal du selv ind og se kampen anbefales det at du er i god tid. Portene åbner klokken 16.45 hvor der vil være mulighed for pølser, øl og vand.

Der kan købes billetter ved indgangen og der kan kun betales med kontanter og MobilePay. Børn fra 15 og under (i følge med en voksen) har gratis adgang.

(Visited 69 times, 1 visits today)
DEL