skive politi på hundepatrulje

Det gik stærkt for sig søndag nat for politiet, hvor de løb ind i flere unge der blandt andet blandede sig i politi forretning og udviste voldelig adfærd.

På hundepatrulje

De mange hændelser fandt sted fra 00.32 til 02.18, hvor politiet var taget på hundepatrulje ved forskellige gader i Skive by. Første fangst i nattens liv bød på en 43-årig mand fra Skive, der havde valgt at lade vandet fra kartoflerne op ad et hus på Østertorv, og på Adelgade kunne en 50-årig mand se frem til en bøde, da han i sin beruselse ikke kunne holde sig fra at blande sig i politi forretning.

“Fuck dig”, “luk røven”, “hold din kæft”

På Thinggade gik det dog lidt vildere for sig. Her oplevede politiet, at en 19-årig kvinde ligepludselig kom op og slog hendes taske imod deres patruljevogn, dog uden at det forsagede nogen materiel skade. Men det sluttede dog ikke efter kvindens pågribelse, da en 20-årig mand efterfølgende stod frem og blandede sig i sagerne, sammen med en anden 17-årig kvinde. Kvinden råbte blandt andet “fuck dig”, “luk røven” og “hold din kæft” til politipatruljen.

Den 19-årige kvinde blev sigtet for at udvise voldelig adfærd, og alle tre blev anholdt.

 

(Visited 459 times, 2 visits today)
DEL