SKIVE I "MINI-TRÆNINGSLEJR"

SKIVE I "MINI-TRÆNINGSLEJR" Mens Vendsyssel brugte træningskampen mod Skive IK som optakt til en uges træningstur til Tyrkiet, kunne Skive-spillerene se frem til en superkort ”træningslejr” hjemme i Skive. Spillerne samles i et døgn fra fredag middag, hvor der blandt andet står styrketræning, teambuilding og masser af hyggeligt samvær med ”Skive-mesterskaber” i bordfodbold, bordtennis og shuffleboard på programmet fredag, og efter overnatning på Motel Skive er der hård træning lørdag formiddag afsluttende med frokost. Rigtig god fornøjelse!!!

Slået op af Skive IK i Torsdag den 8. februar 2018

Mens Vendsyssel brugte træningskampen mod Skive IK som optakt til en uges træningstur til Tyrkiet, kunne Skive-spillerene se frem til en superkort ”træningslejr” hjemme i Skive.

Spillerne samles i et døgn fra fredag middag, hvor der blandt andet står styrketræning, teambuilding og masser af hyggeligt samvær med ”Skive-mesterskaber” i bordfodbold, bordtennis og shuffleboard på programmet fredag, og efter overnatning på Motel Skive er der hård træning lørdag formiddag afsluttende med frokost.

Næste kamp er mandag kl. 14.30 mod FCM2 ligeledes i Nr. Søby.

(Visited 125 times, 1 visits today)
DEL