Skive-Kommuneguiden er med til at give borgere faktuel viden om Skive Kommune. Man kan blandt andet se indbyggertal, kommuneskat og boligpriser.

Måske ved du ikke alt om din Kommune som du gik og troede. Vidste du f.eks. at kriminaliteten i Skive Kommune er faldende, med 2,5 årlige indbrud pr. 1000 indbyggere? Eller at Skive Kommune ligger 4. lavest i Region Midtjylland over lavest grundskyld blandt nærmeste nabokommuner?

Kommuneguiden er fyldt med nøgletal og fakta. Udover overnævnte kan man også finde boligpriser, takster for børnepasning, boligydelse til ældre og meget andet. Alle tal i guiden sammenlignes på regional- og landsplan samt med nabokommuner.

Tallenes udvikling kan følges år for år, hvor dataene stammer fra offentligt tilgængelige kilder, blandt andet KL, Danmars Statistisk og flere bestyrelser og ministerier.

Erhvervsfakta og virksomhedsguide

I Kommuneguiden er der også at finde fakta for erhvervs- og arbejdsmarkedsområdet. Man kan i denne sektion af guiden få en oversigt over Skive Kommunes ca. 5.400 virksomheder, både private og offentlige. Oversigen af baseret på CVR-registret og opdateres hvert kvartal.

Er du jobsøgende eller overvejer du at starte en virksomhed i Skive Kommune, kan oversigten med fordel bruges, da den indeholder informationer om virksomhederne samt deres placering i Kommunen.

Kommuneguiden kan ses her: www.skive-kommuneguiden.dk

(Visited 127 times, 1 visits today)
DEL