Nye navne er blevet tilføjet plakaten til Skive Festival for, at holde traditionen tro med en 90’er fest.

Trods for at der kun er godt en måned til Skive Festival skydes i gang på Strandtangen i Skive, er der stadig en masse spændende ting til gode. Derfor har Skive Festival nu offentliggjort yderligere 4 navne til plakaten, til den store 90’er fest om lørdagen.

I år vil man på Big Blue Scenen kunne opleve Basshunter, DJ Aligator, Barcode Brothers og Evi Goffin fra Lasgo.

– Det er en fornøjelse at kunne tilføje yderligere en håndfuld navne til plakaten – og med denne blanding er vi ret sikre på, at der nok skal blive fest på Strandtangen lørdag kl. 20.45, fortæller talskvinde for Skive Festival, Charlotte Danefeld.

DJ Aligator var én af 90’erne helt store stjerner på den internationale DJ-scene – og blev massivt spillet i radioer verden over med hits som “The Whistle Song” – der sammenlagt solgte over 800.000 eksemplarer på verdensplan. Evi Goffin kender de fleste fra gruppen Lasgo – men har siden 2008 optrådt solo. Den svenske DJ BassHunter er kendt for et af de mest lyttede hits tilbage i 00’erne – nemlig “Boten Anna”.

– Med de her navne tilføjer vi forhåbentlig en masse stemning til festivalens sidste dag. Vi håber derfor at se en masse festglade gæster på pladsen, foran Big Blue Scenen – for dét her, kan kun blive en fest, fortæller Charlotte Danefeld.

Kun ét navn mangler fra plakaten på Skive Festivals hjemmeside, et navn der endnu ikke er offentliggjort. Charlotte Danefeld fortæller, at der er tale om et populært dansk band, som har opnået stor succes inden for de sidste par år på livescenen. Navnet afsløres fredag 4. maj til By Night arrangementet på Rådhustorvet.

(Visited 104 times, 1 visits today)
DEL