De sidste par uger har Skive Festival offentliggjort en del navne for deres program til næste års festival, heriblandt Dizzy Mizz Lizzy og Infernal og mange andre.

Nu runder de ugen af med to nye navne: Mads Langer og Aqua. Begge har spillet på Skive Festival før. For Mads Langer har der været et års pause, mens det for Aqua har været en del år siden de sidst spillede på festivalen.

”Vi bruger megen tid på at undersøge, hvad der rør sig i musikbranchen. Mads Langer er efterspurgt i Skive, såvel som resten af landet og Aqua har gjort det forrygende på dette års ”Vi elsker 90’erne”. De to har derfor været en prioritet for os, og understreger endnu engang hvor bredt vi spænder og hvor mangfoldigt et publikum vi har”, lyder det fra PR ansvarlig Charlotte Danefeld.

Og det går da heller ikke skidt for hverken Mads Langer eller Aqua disse dage. Mads Langer har netop udgivet et nyt album og spillede til DMA i lørdags. Aqua har spillet op til flere anmelderroste koncerter i 2017 som fortsætter i 2018

Igen i 2018, som de fleste år, præges Skive Festival programmet af lokale stjerneskud. I 2018 er det foreløbigt Mads Langer, Søren Balsner fra Carpark North og Jonas Dahl fra Sonja Hald vi får et gensyn med.

”Vi har ingen planer om flere offentliggørelser i år. Vi holder en lille pause og venter på, der dukker noget godt op, som vi kan forkæle vores gæster med i starten af 2018”.

Inden da har alle en sidste mulighed for at købe billet med rabat til Black Friday 24. november.

(Visited 112 times, 1 visits today)
DEL