Foto: Skive Kommune

Rammerne for erhvervslivet i Skive bliver arbejdet på, for at skabe mere vækst og udvikling, af Skive Kommune. Det oplyser Skive Kommune selv.

Formand for Erhvervs- og Arbejdsmarkedsudvalget i Skive Kommune Arne Spicer Lindgren ser optimistisk på det.

“Der er godt gang i hjulene hos mange af de lokale virksomheder. Flere af dem udvider, og der er masser af tegn på, at det går godt. Vi skal blive bedre til at dele de gode historier, siger udvalgsformanden, der snart stopper sin periode i politik. Som en positiv afskedssalut står han sammen med sit udvalg bag en indsats, der skal skrue op for de gode erhvervshistorier.”

Ny erhvervshjemmeside

På skiveerhverv.dk, som netop er lanceret, kan man læse om erhvervsrettede indsatser, som kommunen har samarbejde med, sammen med samarbejdspartnere som Skiveegnens erhvervs- og Turistcenter.

“Siden giver et overblik over de mange indsatser, vi har gang i – alle med det formål at skabe de bedst mulige betingelser for vores virksomheder. Derudover vil siden fungere som en informationsbase for de gode erhvervshistorier, der løbende tikker ind. Når vi kåres som Danmarks bedste i byggesagsbehandling, når en norsk virksomhed vælger at investere 100 mio. kroner i GreenLab Skive og når vi afholder biogaskonference for hele Skandinavien, så skal erhvervshistorierne samles der,” siger Arne Spicer Lindgren.

Du kan læse mere på Skive Kommunes hjemmeside.

(Visited 113 times, 1 visits today)
DEL