Skibonit idømt fængselsstraf efter trussel mod politiker

Folketingspolitiker og byrådsmedlem i Vallensbæk Kommune, Kenneth Kristensen Berth har inden for det sidste års tid modtaget dødstrusler via Facebook. En af disse dødstrusler kom fra en 30-årig mand fra Skive. Sagen blev anmeldt 23. september 2016 og manden er nu blevet idømt 30 betinget fængsel, det skriver TVMidtvest.

Ville ønske at jeg bare kunne udfordre dig til duel. Tage dig ud med et enkelt skud!

Sådan lød den kommentar som manden fra Skive skrev til Kenneth Kristensen Berth, som er blevet idømt efter staffelovens §119 stk. 1, som omhandler vold og trusler mod personer i offentlig tjeneste.

»Selvfølgelig bliver man nervøs, når man bliver truet på livet. Det er meget ubehageligt at opleve. I virkeligheden i endnu højere grad for min familie. Jeg taler selvfølgelig med min kone om det, men jeg prøver at holde det uden for samtalen med børnene. Men dét at vi skal opleve trusler på livet igen og igen er meget ubehageligt. For man kan jo aldrig vide, om der rent faktisk er nogle, der kunne finde på at ty til at effektuere truslen. Alene dét at skrive det er jo et stort skridt at tage.« har Kenneth Kristensen Berth udtalt til BT.

Vil du læse resten af Kenneth Kristensen Berth’s udtalelser kan du læse den første artikel her.

(Visited 49 times, 1 visits today)
DEL