Sejren og håneretten blev i Skive!

I en hed Freja Arena skulle slaget mod naboerne fra Stoholm fredag aften stå.

En kulisse der ikke er set lignende i årevis – det emmede af gamle dage. Foran en fuldstændig udsolgt Freja Arena var det Skive fH der viste sig som storebror i indledningen, og især Mads Meldgaard strålede i målet, imens Daniel Guldsmed fik en forløsende scoring til 10-7 imod hans tidligere holdkammerater. Jublen var ikke til at tage fejl af.


Video: SkivefH Foto: Benjamin Christensen

Skive kom generelt lidt lettere til målene, imens Stoholm måtte slide mere for at komme igennem Skive-defensiven. Kampene i kampen magter man næsten ikke at nævne, for alle kender alle i de to lejre.

Skive bragte sig på 15-12, men Stoholm fik hentet ind til allersidst, hvor 15-14 ganske fint afspejlede den lighed kampen blev spillet med. En smule ærgrelse må have siddet i hjemmeholdets spillere, for Stoholm benyttede de sidste 2 minutter til at hente ind – blandt andet på et brændt straffekast af Andreas Toudahl.

Stoholm startede bedst efter pausen, og ved stilingen 22-22 og et godt kvarter igen tippede favoritværdigheden en smule mod udeholdets favør, om end Skive stadig på hjemmebane lignede et hold der kunne håndtere opgaven. Patrick Sangaard blev med et direkte kort smidt ud af kampen til store protester fra det larmende hjemmepublikum – en flok skibonitter der skulle vise hvordan man brager en weekend i gang, men som også fik flot modspil fra udeholdets medrejsende tilskuere.

Med seks minutter af kampen røg armen op på et Stoholm-angreb, og så stod han der igen – Mads Meldgaard! Nikolaj Søndergaard benyttede sig af gæstfriheden på en højreside der blundende hos Stoholm, og en vigtig 2-måls føring blev generobret. Det skulle senere vise sig at blive kampafgørende.

Tobias Jørgensen har haft en start i skyggen af flere af de øvrige bagspillere, men i aften var det hans tur til at indtage spotlightet. Med en imponerende modenhed gik han fra start ind til kampen, og han var en vigtig del af 31-27-sejren over lillebror fra Stoholm Håndbold. Med 8 scoringer kunne han fuldt fortjent lade sig hylde som man-of-the-match efter slutfløjtet, og festen kunne rykke videre på Zwei Grosse Beer Bar.

Håneretten blev i byen!

(Visited 49 times, 1 visits today)
DEL