Hvad er bedre end håndbold i Sportshalle Hamburg mod HSV Hamburg? Har man ikke været til en håndboldkamp i Tyskland, så har du virkelig noget til gode.

Hjemmeholdets ansatte og frivillige viste til eftermiddagens træningskamp enorm gæstfrihed overfor vores klub, men inde på banen var der ikke meget venlighed ved HSV Hamburgs keeperpræstation. Dominik Plaue havde godt styr på Skives skytter i begyndelsen af opgøret.

Efter 8 minutter havde hjemmeholdet bragt sig i front med 6-2, og første time-out blev derfor forlangt fra vores side. Nikolaj Søndergaard kunne reducere til 6-3. Det virkede som om at Skive fik rystet benovelsen af 2500 tilskuere til en træningskamp af sig, og så nærmede udeholdet sig ved 7-6 efter 15 minutter. Mathias Bitsch scorede på straffekast, og i modsatte ende var det Jacob Weinreichs chance for at shine med en redning overfor Lukas Ossenkopp. Mads Meldgaard løb desværre for tidligt på banen i en situation Skive i forvejen var i undertal med en ekstra markspiller, og så var det eller tid til et sandt Weinreich-show.

2 straffekast og 3 åbne chancer tog den unge keeper indenfor 4 minutter, og så fik han ellers også pladsen for en stund.

Mod slutningen viste Skive fint at kunne spille med fysisk og teknisk, men det var alligevel hjemmeholdet der kunne begejstre hjemmeholdet med en føring på 14-11.

Forkerte udvisninger kunne HSV Hamburg dog også være med på, og så kunne Skive atter engang spille sig med i kampen til 16-15 ved Daniel Guldsmed helt fri inde på stregen.

Skive var lige ved og næsten det mest af kampen, men man kan kun tillade sig at have et smil på læben over den her indsats. Christoffer Sigh og Mads Lynggaard fik hele anden halvleg, og begge to spillede fejlfrit. Christoffer Sigh scorede også sit andet mål efter 49 minutter, men desværre fik Ole Bitsch lige tidlig nok lagt det grønne kort. Det er nemt at være bagklog, og derfor accepterede den unge playmaker også til fulde beslutningen.

I efterfølgende angreb røg bolden ud til Rasmus Kier, og fra spids vinkel blev han kantet. Det betød selvfølgelig et korrekt straffekast, og her var det Daniel Guldsmed med den klistrede kugle. Uden betænkning knaldede han den ind til 24-23, og derfor levede Skive til fulde i et interessant opgør.

Bagud med 26-24 var Patrick Sanggaard så blank på stregen, men desværre fik Dominik Plaue med en stor redning forpurret reduceringen. Et par flotte parader fra Sanggaard og Rasmus Hansen pressede hjemmeholdet til at skyde langt over mål fra venstre back, og så kunne unge Mads Lynggaard bringe spænding ind i opgøret med en flot scoring fra venstre fløj.

På magisk vis formåede hjemmeholdet at misse et tomt mål med under 2 minutter igen, og så var der ellers lagt op til en gyser, hvor Skive fH vitterlig steppede op. Med 1 minut tilbage var Skive fH foran med 28-30. Trods en reducering holdt Skive fat i bolden, og så kunne Mathias Bitsch løbe igennem det offensive Hamburg-forsvar. Med scoringen til 29-31 cementerede han en stor weekend – også selvom hjemmeholdet nåede at pynte til allersidst.

HSV Hamburg hr vist sig som eksemplariske værter under vores ophold i det tyske denne weekend. Forhåbentlig får vi muligheden for at gøre gengæld.

Sejr i hjemmekampen mod HEI Skæring, Sejr ude over Vestbjerg, en fantastisk social tur med en mindeværdig aften i går, og så vinder vi foran en medlevende hjemmebane – what’s not to like 🙂

(Visited 121 times, 1 visits today)
DEL