Politirapporten er udvalgte hændelser kort fortalt sket Skive og omegn. Politirapporten er separat fra Weekendrapporten og omhandler kun hverdagens hændelser.

Muligt indbrud på landejendom

Et muligt indbrud fandt sted tirsdag klokken 13.00 på Vadumvej i Vadum i Vestsalling. Huset, som var blevet brugt til udlejning, var gennemrodet.

Ejendommen var lejet ud, men lejeren forsvandt tilbage i Februar og tog nøglen til døren med sig. Det er politiets formodning, at det er samme lejer der har været tilbage for at muligvis hente personlige effekter, idet udlejer ikke har anmeldt noget stjålet.

Forsøgte at antænde græsplæne

I Balling Bypark var 3 unge mænd til stede ved et bænkesæt ved naturområdet. En af de tre unge mænd klippede i første omgang hegnet i stykker ind til fugleburet. Derudover hældte de væske ud på græsplænen og forsøgte at antænde det – dog uden held. Politiet formoder, at der er tale om lokale borgere. Ved man noget opfordres det, at man ringer til politiet.

Påkørt ko

I Søby har en ko måtte lade livet, efter den blev påkørt af et tog. Politiet og ejer formoder, at koen på den ene eller anden måde har formået at komme ud fra indhegningen. Ejeren selv oplyser, at kreaturet blev fjernet i formiddags.

(Visited 168 times, 1 visits today)
DEL