Politirapporten er udvalgte hændelser kort fortalt sket Skive og omegn. Politirapporten er separat fra Weekendrapporten og omhandler kun hverdagens hændelser.

Tyveri ved Q8

En kending af Q8 blev igår taget på fersk gerning, i færd med at stjæle fra forretningen Q8. Hændelsen fandt sted 22.56, hvor tyven befandt sig i forretningslokalet. Idet han blev genkendt af personalet blev der rettet kontakt til ham, hvorpå han smed flere chokoladebarer og løb sin vej, med i alt 4 sommersby og 4 chokoladebarer, til en værdi af 102 kroner.

Da personalet kender til gerningsmanden, regner politiet med at kunne finde frem til ham.

Spiritus kørsel endte i haven

I nat klokken 01.07 på Kærgårdsvej i Rødding endte en bil i en anden mands have. Den 26-årige østeuropæer blev ved politiets ankomst alkometertestet til langt over det tilladte, fortæller lokalpolitiet Skive.

Manden blev efterfølgende kørt til Holstebro, hvor han fik taget blodprøve. Han bliver afhørt idag.

Tyveri fra Cirkle K

Lørdag den 7. april blev tyveri begået fra Cirkle K. Først nu dog er sagen blevet anmeldt, grundet man har været nødsaget til at kigge videoovervågningen igennem. Ifølge politiet var en mand kommet ind i butikken for at aflevere en masse pant flasker, hvor han mens det blev talt op valgte at stjæle et par blade.

Manden endte med at komme afsted med både blade og sin pant.

 

(Visited 131 times, 1 visits today)
DEL