Politirapporten er udvalgte hændelser kort fortalt sket Skive og omegn. Politirapporten er separat fra Weekendrapporten og omhandler kun hverdagens hændelser.

Snydt via mobil-app

En 19-årig kvinde fra Skive havde i sinde at sælge sin Mulberry taske, hvilket hun valgte at gøre via salgsappen Tradono. Her blev kvinden kontaktet af en køber fra Aarhus, hvorpå hun via familiemedlemmer fra byen overrakte tasken til køberen. Ved overdraggelse fremviste køberen en kopi af bankoverførelsen på 2.000 kroner.

Kort efter trak kvinden pengene tilbage.

Den 19-årige kvinde som solgte tasken har efterfølgende kunne konstatere, at samme køber har været indeblandet i yderligere fire andre bedrageri-køb via Tradono-appen. Kvinden har kontaktet virksomheden, som har lukket for hendes bruger.

Tyveri af knallert

Natten til mandag er en knallert blevet stjålet ud fra Havnevej. Knallerten er af modellen VGA Digit og har farven hvid. Der er ingen værdifastsættelse.

Tyveri i Føtex

En 49-årig kvinde var søndag formiddag i Føtex for at handle. Under indkøbsturven blev hendes pung stjålet, og efterfølgende fundet af personalet. Alle kort i pungen var deri, men 1.450 kroner i kontanter var væk.

Kørsel uden føreret

En 20-årig ung mand fra Skive blev på Irisvej stoppet i sin BMW. Manden havde ikke føreret til bilen og blev sigtet. Ydermere blev han sigtet for brugstyveri, da han ikke havde sikret sig tilladelse til at køre fra bilens ejer.

(Visited 80 times, 1 visits today)
DEL