Politirapporten er udvalgte hændelser kort fortalt sket Skive og omegn. Politirapporten er separat fra Weekendrapporten og omhandler kun hverdagens hændelser.

Arbejdsulykke på Dan-Element

En medarbejder hos Dan-Element på Fabriksvej, blev i går morges udsat for en arbejdsulykke. Ulykken skete tidlig morgen klokken 06.39, hvor en 55-årig medarbejder blev ramt i baghovedet af last som væltede ned fra en af fabrikkens løfteanordninger. Manden blev efterfølgende kørt til sygehuset og er ved bevidsthed.

Bedrageri med virtuel vare

En 15-årig dreng er blevet snydt for 1.200 kroner, efter en handel via Facebook. Den unge dreng havde købt skins til spillet Counter-Strike: Global Offensive, men blev blokkeret af sælgeren fra Sjælland efter at have overført pengene via Mobilepay.

Skins til spil er kosmetiske, virtuelle produkter der ændrer udseendet af blandt andet våben i spil.

Indbrud i Dommerby

Et mindre indbrud er fundet sted på Markvænget i Dommerby. Indbruddet er sket torsdag mellem 15.10-22.35, hvor indbrudstyven har opbrudt et vindue til stuen. Indbrudstyven stjal kun et mindre antal kontanter.

Smed pizza på Sole Mio

En mand fik sig noget af et temperament anfald på Sole Mio efter ukendte årsager. Politiet fik en anmeldelse om, at manden smed rundt med pizza i restauranten og på restaurantens medarbejdere. Ved politiets ankomst var manden forsvundet.

 

(Visited 59 times, 1 visits today)
DEL