Politirapporten er udvalgte hændelser kort fortalt sket Skive og omegn. Politirapporten er separat fra Weekendrapporten og omhandler kun hverdagens hændelser.

Indbrud på fodklinik

En fodklinik på Østerrisvej blev onsdag morgen lidt efter halv syv udsat for indbrud. Et vindue blev opbrudt ind til et behandlingsrum, hvorefter indbrudstyvene har haft adgang til hele klinikken. Der blev stjålet 500 kroner i kontanter.

Indbrud i blomsteri

Igen på Østerrisvej blev en blomsterbutik også udsat for indbrud. Det skete mellem tirsdag aften og onsdag morgen, hvor et vindue til et kontor blev opbrudt. Med adgang til lagerrummet og kontoret blev der stjålet 2.000 kroner i kontanter. Politiet formoder at der er tale om samme indbrudstyv fra tilfældet ved fodklinikken.

Tyv i Føtex

En 85-årig kvinde var tirsdag formiddag taget i Føtex for at handle, hvor hun fik stjålet sin pung. Det var dog først dagen efter at hun blev gjort opmærksom på det, efter en kvinde havde fundet hendes pung og fundet frem til hende via hendes personlige kort. Pungen var dog tømt for kontanter, i alt 150 kroner. Den ældre kvinde erindrer at to yngre kvinder var tæt op ad hende da hun handlede.

Indbrud i villa

Onsdag morgen i Ramsing blev en rude til en bagdør i en villa knust. Herfra kunne indbrudstyven få adgang og har færdes i hele huset. I villaen blev der blandt andet stjålet en Grapes Ring fra Georg Jensen. Der er ingen værdifastsættelse.

Tricktyveri i Kvickly

En 71-årig kvinde var mandag eftermiddag i Kvickly i Søndercenteret for at handle. Da hun kom ud af forretningen blev hun kontaktet af en kvinde og to mænd, som gerne ville vide hvor sygehuset lå, hvilket den ældre kvinde oplyste dem. Først dagen efter fandt hun ud af at hendes pung var væk, hvor en af hendes kort blandt andet var forsøgt misbrugt.

Havetraktor stjålet

Et udehus i Spøttrup er en havetraktor mindre, efter det ulåste udehus mellem søndag og onsdag fik stjålet havetraktoren af mærket Johnson Red. Havetraktoren har en værdi på 29.000 kroner.

Indbrud på landejendom

I roslev er en landejendom blevet udsat for indbrud mellem onsdag morgen og onsdag eftermiddag. Indbrustyven har fået indgang via en knust rude og har færdes over alt. Skabe og skuffer var blevet gennemrodet. Der er intet overblik over hvor meget eller hvor lidt der er blevet stjålet.

Kørsel i frakendingstiden

En patrulje var ude i går og køre sen aften. Her valgte de at stoppe en 51-årig mand fra Mors på Ågade, som kørte i sin Ford Mondeo. Ved fremvisning af kørekort kunne politiet konstatere at mandens kørekort var frakendt.

(Visited 62 times, 1 visits today)
DEL