Politirapporten er udvalgte hændelser kort fortalt sket Skive og omegn. Politirapporten er separat fra Weekendrapporten og omhandler kun hverdagens hændelser.

Sag om euforiserende stoffer

Politiet fik igår et tip om en 45-årig kvinde. Tippet gik på at kvinden solgte stoffer, hash specifikt. Ved politiets ankomst fandt de dog ikke mere end 1,97g hash. Kvinden er sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer.

Kørsel uden føreret

På H. C. Ørsteds Vej blev en kvinde igår formiddag stoppet ude fra børnehaven. Den 24-årige kvinde fra Skive, havde ikke ret til at føre køretøj og blev deraf sigtet.

Færdselsuheld

Et mindre færdselsuheld fandt igår sted i rundkørslen ved Holstebrovej og Vesterfælledvej. En 72-årig kvinde kørte frem for ubetinget vigepligt uden at se sig for, hvilket endte ud i at hun påkørte en 53-årig mandelig bilist. Ved sammenstød var der heldigvis ingen personskade og kun mindre materielle skader.

Bilist stoppet af politiet

Tirsdag aften var en patrulje ude og køre og valget at stoppe en bilist på eget initiativ. Den 26-årige mand som kørte i en Ford Fiesta kørte ad Ringvej Syd. Det skulle vise sig at give pote for politiet, da den mandelige bilist ikke havde føreret.

(Visited 89 times, 1 visits today)
DEL