Politirapporten er udvalgte hændelser kort fortalt sket Skive og omegn. Politirapporten er separat fra Weekendrapporten og omhandler kun hverdagens hændelser.

Trailer forladt i indkørsel

Mangler du en hestetrailer? På Sallingsundvej er en hestetrailer, uden nummerplade, blevet efterladt i en indkørsel. Traileren har stået der siden 24. maj. Det opfordres, at man ringer til politiet, hvis man enten selv ejer den eller eventuelt kender til ejeren.

Hærværk

På Toftgårdvej er en bil blevet udsat for hærværk. Hændelsen fandt sted torsdag formiddag, hvor det gik ud over en 20-årigs VW Polo ’10. På bilen var flere dele blevet ridset, blandt andet fronthjelmen og fordøren. Udover ridserne var flere glasgår blevet lagt foran begge forhjul.

Ifølge politiet er der muligvis tale om et jalousiopgør. Der er en mistænkt i sagen.

Tyveri fra en ældre mand

Igår mellem 11.00-11.30 er en ældre mand blevet udsat for tyveri. Den 84-årige mand gik rundt på Nørregade, hvor fra hans pung blev stjålet fra hans lomme. I pungen var 70 kroner i kontanter samt flere personlige kort. Kort efter blev der hævet hele tre gange fra et af kortene af i alt 6.000 kroner.

Politiet vil arbejde videre med sagen ud fra videoovervågningen.

Færdselsuheld

På Viborgvej torsdag eftermiddag var flere bilister del i et mindre færdselsuheld. Der er tale om tre bilister. I første omgang kørte en 57-årig mand i sin Ford Focus op i en Toyota Aygo, ført af en 36-årig mand. Det endte yderligere til, at det gik ud over Renault Pingo, ført af en 38-årig kvinde. Af hele ulykken forekom der heldigvis kun mindre materielle skader.

 

(Visited 168 times, 1 visits today)
DEL