Politirapporten er udvalgte hændelser kort fortalt sket Skive og omegn. Politirapporten er separat fra Weekendrapporten og omhandler kun hverdagens hændelser.

Luskebuks i Dommerby

En mistænkelig mand blev i går aftes set luske rundt på Kløvervej i Dommerby. Manden luskede rundt ved husene på gaden, da han pludselig blev anråbt af en af beboerne.

Det er politiets mistanke at der er tale om en indbrudstyv, hvorpå de sendte en hundepatrulje derud. Dog var den mistænkelig mand forsvundet ved deres ankomst.

Der er ingen signalement.

Kørsel uden føreret

En 36-årig mand fra Skive blev i går stoppet på Holstebrovej ved Circle K. Manden blev stoppet klokken 00.08, hvor politiet kunne konstatere, at manden ikke havde føreret.

Politiet oplyser, at bilen manden kørte ikke var hans egen, samt at bilen i næste tilfælde vil blive konfiskeret.

Truede tolk i jobcenter

Politiet fik igår en anmeldelse fra jobcenteret i Skive. Historien går på, at en 58-årig medarbejder blev chikaneret af en 40-årig borger.

Ifølge politiet var borgeren mødt op på jobcenteret og var utilfreds med en lejlighed, som han havde fået tilknyttet. Borgeren truede den ansatte og sagde, at hvis det ikke blev ændret ville han kløve hovedet af udlejeren samt tolken, som desuden befandt sig på jobcenteret.

Politiet oplyser at der ikke er tale om person der i forvejen er kendt af dem.

(Visited 115 times, 1 visits today)
DEL