Politirapporten er udvalgte hændelser kort fortalt sket Skive og omegn. Politirapporten er separat fra Weekendrapporten og omhandler kun hverdagens hændelser.

Butikstyveri i Dagli’ Brugsen

Politiet efterlyser gerningsmanden, som mandag formiddag stjal for i alt 1.200 kroner fra Dagli’ Brugsen i Resen. Gerningsmanden havde gået ind i forretningen, hvor han stjal 7-8 flasker spiritus. Heldigvis blev manden fanget på videoovervågning idet han forlod forretningen.

Der er tale om en dansk-talende mand i alderen 40-45 år, cirka 180 centimeter høj, spinkel af bygning, kort brunt hår med lidt grå i siderne, slidte blå cowboybukser iført en brun-beige jakke samt sorte kondisko. Gerningsmanden havde desuden en medbragt rygsæk.

Har du nogen oplysninger i sagen bør du kontakte lokalpolitiet på 114.

Bøde til asylansøger

Politiet måtte i går eftermiddag ned på Skive Banegård, efter en passager uden billet ikke ville udgive sine generalier. Ved politiets ankomst kunne de konstatere at der var tale om en 24-årig asylansøger fra Løgumkloster. Kvinden endte med at få en bøde fra Arriva.

Kørsel uden føreret førte til beslaglagt bil

Politiet stoppede i går aftes en 26-årig mand fra Brårup i en sølvgrå Ford Fiesta. Manden, som blev stoppet på Søndergade i Skive, havde ikke føreret til bilen. Da det var tredje gang at han inden for et år var blevet stoppet uden føreret, endte det med at politiet beslaglagde bilen.

(Visited 77 times, 1 visits today)
DEL